Hírek

“PUTNOKFC.HU A HÍREK OTTHONA”

SÜTTŐ ATTILA: NAGYON NEM SZERETEK VESZÍTENI

A Putnok FC nyári átigazolásait bemutató sorozatunk a mai napon a végéhez ér. Tizedikként egy olyan játékossal beszélgettünk, aki három éve még városunkban futballozott. Az alapvetően bal szélső hátvédként foglalkoztatott játékos korábban is nagy népszerűségnek örvendett a szurkolók körében, amit elsősorban a futballhoz való hozzáállásával, az elfogyhatatlan lelkesedésével és kiváló képességeivel vívott ki. A jelenleg zajló bajnokságban Koszta Péter más szerepköröket szán neki, de azokban is megállja a helyét. Azon túl, hogy védekezési feladatait jól oldja meg, szívesen lép fel a támadásokkal és bátran vállalkozik kapura lövésekkel is. Ő egy tipikusan olyan játékos, aki képest váratlant húzni és annyira bevállalós, hogy a legkiélezettebb helyzetekben is húz még és még egy és még egy és még egy cselt…

Szerintem mindenki tudja kiről van szó, mai interjúalanyunk: SÜTTŐ ATTILA!!!

 

Süttő Attila

Téged sem kell már igazán bemutatni, jól ismer a Putnok szurkolótábora. Mi történt veled azóta, hogy elkerültél innen?

SÜTTŐ ATTILA: Putnokról visszakerültem Kazincbarcikára. Ott rögtön a következő évben sikerült megnyernünk az NBlll Keleti csoportját! Az NBll-ben is számított rám a vezetőség, sikerült elérnünk a célkitűzésünket, a bent maradást érő valamelyik hely megszerzését!

A putnoki részről szerettek volna téged visszaigazolni, mikor döntöttél úgy, hogy elfogadod az átigazolási ajánlatot?

SÜTTŐ ATTILA: Az idei szezonban már nem számított rám a vezetőség! Volt szó más NBll-es csapatról, de az nem jött össze így NBlll-ban úgy gondoltam hogy a Putnok csapata a legkézenfekvőbb!

Szerepet játszott a döntésedben, hogy kik vannak a putnoki keretben? Mi volt a fő szempont?

SÜTTŐ ATTILA: Igen az is szerepet játszott, hogy szinte mindenkit ismertem meg persze van egy szép stadion Putnokon és két remek edzőpályánk!

jatekosok_2018_sutto

SÜTTŐ ATTILA ADATLAP

Egyesek szerint Neked a zsigereidben van a labdarúgás, egy nagyon jó versenyszellemű ösztönfocista vagy. Egyet tudsz ezzel érteni?

SÜTTŐ ATTILA: Igen egyetértek vele! Nagyon nem szeretek veszíteni vagyis inkább minden mérkőzést meg szeretnék nyerni!

Korábban bal szélső védőt játszottál a Putnok színeiben, most viszont belső védőként, belső középpályásként számít rád Koszta Péter. Hogy ízlenek neked ezek a posztok?

SÜTTŐ ATTILA: Próbálom abban a pozícióban kihozni magamból a maximumot ahol épp lehetőséget kapok a Mestertől!

Süttő Attila2

Védő létedre több mérkőzésen is nagyban segítetted a csapat támadójátékát akár passzokban vagy lövésekben. Ez csak úgy spontán jön vagy kapsz konkrét feladatokat is a meccsek előtt?

SÜTTŐ ATTILA: Sokszor úgy kívánja a helyzet! De amúgy szeretek támadni, legjobb védekezés a támadás!

Szerinted mi működik jól a putnoki csapat védekezésében és mi nem?

SÜTTŐ ATTILA: Sok új igazolás volt a nyáron és nem voltunk még annyira összeszokva és még lehet hogy a Mester sem találta el a csapatot, de szerintem meccsről-meccsre jobb!

Mennyire vagy elégedett az eddigi eredményekkel?

SÜTTŐ ATTILA: Az idegenben szerzett 10 pontunk szerintem nagyon jó, de hogy még hazai környezetben nem szereztünk pontot az szerintem elég siralmas!

Süttő Attila3

 

Válasz írása