Hírek

“PUTNOKFC.HU A HÍREK OTTHONA”

SÚLYOS BÜNTETÉS

A Magyar Labdarúgó Szövetség Fegyelmi Bizottsága súlyos büntetést szabott ki a vasárnapi nyitó fordulóban kiállított Katona Bencével szemben. A találkozó 86. percében a Putnok FC támadója megütötte ellenfelét, Hanyecz Bence azonnali piros lappal leküldte a pályáról, a Fegyelmi Bizottság pedig 4 soron következő bajnoki mérkőzésről eltiltotta…

A döntés azt jelenti, hogy Katona Bence legközelebb csak a 6. fordulóban, a 2019. szeptember 8-i Putnok-Cegléd bajnoki mérkőzésen léphet pályára.

DSC_0781

Hogy jó hírt is mondjunk, Zimányi Ádám viszont jó eséllyel játszhat a hétvégi Putnok – Sényő bajnoki találkozón. Mint ismeretes a Putnok csapatkapitányát a DEAC elleni találkozó első félidejében le kellett cserélni miután egy ütközés után a hazaiak játékosa rálépett a jobb kezére. Az orvosi vizsgálatok során megállapították hogy nem szenvedett csonttörést, hanem zúzódott a kézfeje, így szinte biztos hogy nem kell kihagynia a soron következő bajnokit.

zimanyi

 

1 Reagálás

  1. Balogh Oszkár

    Csak annyit aki megüti az ellenfél játékosát,igaz nem tudom szándékos volt az ütés vagy nem ,ha az előző vagyis szándékos akkor a 6 .mérkőzés nem súlyos büntetés ! Másik hínek örülök !

Válasz írása