Hírek

“PUTNOKFC.HU A HÍREK OTTHONA”

SIKERRE ÉHESEN: EGY BRAVÚRGYŐZELEM KIHÚZHAT A BAJBÓL

ERŐPRÓBA A JAVÁBÓL

Egy szezonközbeli edzőváltás sosem jön jókor, de az élet és a bajnokság nem állhat meg, ezt a helyzetet is meg kell próbálnunk pozitív erővé alakítani és már pusztán bizonyítási vágyból is meg kell tenni mindent a vasárnapi győzelemért… Azért a győzelemért ami bravúr lenne a javából és éppen ezért adhatna óriási lökést a csapatnak a folytatáshoz, a gödörből való kimászáshoz!

A helyzetünk semmilyen szempontból nem nevezhető rózsásnak, sérültek, betegek, eltiltások, edzőváltás, a tabellán elfoglalt helyezés és egy rossz tavaszi rajt mind-mind teherként nyomja a vállunkat, ráadásul egy bombaformában lévő, a dobogó 3. fokát elfoglaló ellenféllel találkozunk holnap… Ugyanakkor pont azért lehetünk képesek a sikerre, mert lényegében minden ellenünk szól!

Továbbra is bíznunk kell a fiúkban, tudjuk hogy képesek a “Most mutasd meg!” produkció bemutatására. Össze kell zárnunk és be kell bizonyítunk ilyen ellenszélben is eredményesek tudunk lenni!

DSC_0058


NAGYON FUT A SZEKÉR

Az egész Keleti csoport legjobb formájában lévő csapata látogat a Várady Béla Sportközpontba. A BVSC-Zugló legutóbbi öt mérkőzését megnyerte, ezeken a találkozókon 16 gólt rúgtak és mindössze 4-et kaptak. Nem véletlenül foglalják el a tabella 3. helyét… Leggólerősebb játékosuk az a Murai Márk, aki eddig 22 gólt termelt és vezeti a csoport góllövőlistáját.

Ősszel a Szőnyi úton hatalmas tartásról tett tanúbizonyságot csapatunk, hisz az 1-0-ás vezetésünk után hiába fordított a BVSC 3-1-re, innen is fel tudtunk állni és 3-3-as döntetlent játszottunk velük. Hatalmas, közönségszórakoztató mérkőzés volt ahol nem nekünk állt a zászló, de az egy pontot elhoztuk. Holnap sem mi vagyunk az esélyesek, de…

159788908_2244112672388511_1579186002292850319_oFotó forrása: www.facebook.com/BVSC-Zugló-Labdarúgó-Szakosztály

JÁTÉKVEZETÉS

Játékvezető

A mérkőzést Mencsik László vezeti, segítői Zsákai Milán és Kurinka Béla lesznek.


NAGY RANGADÓK A 24. FORDULÓBAN

A szurkolók dörzsölhetik a tenyerüket, hisz vasárnap délután izgalmakból nem lesz hiány. Attól nagyobb rangadót nem lehet rendezni, mint amikor a 2. helyezett fogadja az elsőt, így kíváncsian várhatjuk mit hoz a Jászberény – Tiszakécske derbi. Ősszel a jászságiak meglepetésre nyerni tudtak Kécskén, de hogy holnap mi lesz, azt nem lehet tudni… E mellett kapunk egy Sényő – Eger viadalt, valamint egy Füzesgyarmat – Tiszafüred összecsapást is. Lesz egy borsodi rangadó is, a Tiszaújváros a Sajóbábonyt fogadja.

24. forduló

Az őszi odavágók eredményei:

5. forduló er

Válasz írása