Hírek

“PUTNOKFC.HU A HÍREK OTTHONA”

SIKERES NYITÁNY : PUTNOK FC – FC TISZAÚJVÁROS 2-1

Túl vagyunk a 2019-es év első hivatalos edzőmérkőzésén, melyet a mai napon játszottunk a Tiszaújváros gárdájával.

A Sajóvölgye Focisuli putnoki műfüves pályáján megrendezett találkozón különösen az első félidőben teljesített jól a csapat, egy-egy hazai támadásnál azt érezhettük, hogy már-már bajnoki formában futballoznak a fiúk. A mezőnyfölényünket akciógólra nem sikerült váltani, de egy kezezés miatt befújt büntetőt Süttő Attila értékesített, így előnnyel fordultunk a második félidőre. 

A folytatásban inkább a vendégek akarata érvényesült, mi kicsit beleszürkültünk a meccsbe. Az újvárosiak jól használták ki a gyengeségeinket és főleg a rendezetlen védelmünkkel szemben egyre többször jutottak el a kapunkig. Fülöp Gergő kései kimozdulásánál a vendégek is kaptak egy tizit, de a putnoki portás javította hibáját és megfogta Kertész Tamás büntetőjét. Pár perccel később azonban már Ő is tehetetlen volt, Burics András passzából Csicsek Levente talált be.
A hajrában megint inkább mi voltunk a kezdeményezőbbek és egy szépen végigvitt támadás végén egy jól lekészített labdából Bene Attila kilőtte a bal felsőt. Mint később kiderült ez a gól döntött a mi javunkra.

PUTNOK FC – TERMÁLFÜRDŐ FC TISZAÚJVÁROS 2-1 (1-0)

Putnok FC: Fülöp G., Czető M., Nyisalovits D., Mahalek M., Süttő A., Illés R., Zimányi Á., Csirszki M., Madarász J., Bene A., Katona B.
Cserék: Tóth Sz., Timkó I.
Vezetőedző: Koszta Péter

FC Tiszaújváros: Herceg P., Ignáth T., Papp F., Nagy P., Pap Zs., Burics A., Dajka L., Tóth S., Molnár M., Nagy D., Kertész T.
Cserék: Tóth Cs., Fodor P., Csicsek L., Horváth T.
Vezetőedző: Gerliczki Máté

P-T 2-1

A Putnok következő edzőmérkőzésére jövő héten csütörtökön (2019. január 31.) a Rimaszombat ellenében kerül sor.

 

Válasz írása