Hírek

PUTNOKFC.HU

Sikeres folytatásban bíznak – Játékosainkat kérdeztük az őszi szereplésünkről

Az őszi szereplésünkről természetesen csapatunk néhány játékosát is megkérdeztük. Labdarúgóink egyöntetűen pozitívan értékelik a magunk mögött hagyott hónapokat.

Hadházi Sándor:

Egy jó őszön vagyunk túl szerintem, a csapat mindent megtett azért, hogy a nyolcadik helyen forduljunk. Eleinte voltak gondok, hiszen nagyon sok volt az új játékos, kevés idő volt összeszokni. Kezdetben nem úgy alakultak a mérkőzések, ahogy szerettük volna, szinte minden esetben lefociztuk az ellenfeleinket, de ez ponttal nem mindig párosult. Viszont, az mutatja, hogy egységes csapat maradtunk és keményen edzettünk, hogy az utolsó tíz meccs alapján másodikok lettünk. Szerintem ez elmond mindent, hogy beérett a munka amit nyáron belefektettünk. Elégedett vagyok a jelenlegi pozícióval, de úgy érzem, hogy a csapat, ha ugyanilyen egységes marad akkor van esélyünk fentebb is lépni a tabellán.

Juhos Dávid:

Szerintem egy jó őszt tudhatunk magunk mögött. A bajnokság eleje nehezen indult, sok volt az új érkező, kicserélődött a csapat, de az egész őszi szezont nézve azt gondolom, hogy minden mérkőzésen helyt tudtunk állni. Mondhatni elégedett vagyok az eredményekkel, mert voltak nehéz meccsek amiken sikerült pontot, pontokat szerezni, viszont voltak a szezonban olyan mérkőzések is, amiken mi játszottunk jobban, de nem tudtunk nyerni. A tabellán elfoglalt helyünket reálisnak találom. Szerintem bajnokság kezdetekor nem sokan mondták volna, hogy a csapat a 8. helyen fogja befejezni a naptári évet, és egy kis szerencsével oda tudtunk volna érni az 5. vagy 6. helyre is. Bízom benne, hogy tavasszal, egy jó téli felkészülés után sikerül minél több meccset megnyerni és minél előrébb végezni a tabellán.

Cserepka András:

Szerintem jó őszi szezonunk volt, nem úgy kezdtük a bajnokságot, ahogy szerettük volna, a tabella végén voltunk, de néhány meccs után korrigáltuk a helyzetet. Általában elégedett vagyok a csapat eredményeivel, megérdemelten foglaljuk el ezt a helyet, és remélem, hogy a bajnokság tavaszi része még jobb lesz, és feljebb kerülünk a tabellán.

Kis Gergő:

Pont azonossággal a 8. helyen zártuk az idei évet. Úgy gondolom nekünk volt az egyik legnehezebb sorsolásunk. Egy teljes mértékben új csapat állt össze, ennek ellenére nagyon jó játékot játszottunk. Az szezon első félévének első részében az eredmények nem párosultak a mutatott játékkal, ezután megfordult a szerencsénk és sorba jöttek az eredmények, amivel felzárkóztunk a középmezőnybe. Elégedettnek nem mondhatom magam 100%-an, mert több meccsünk volt az első 10 forduló alatt amin az ellenfél fölé kerekedtünk, viszont eredménnyel nem párosult. A tavaszi folytatástól azt várom, hogy folytassuk az elmúlt 10 meccsünk sikeres sorozatát és minél előrébb végezzünk a szezon végén. Szerintem erre a csapat teljes mértékben képes és meg tudjuk csinálni!

Vajda Artúr:

Szerintem nagyon jól sikerült az ősz, pláne úgy, hogy teljesen új csapat épült fel, az elején kellet egy kis idő, hogy összeszokjon a keret és szerintem nagyon jól össze is kovácsolódót a társaság. Az eredménnyel elégedettek lehetünk, csak az utolsó meccsen van hiány érzetem, szebb lett volna egy győzelemmel menni a szünetre. A pozíciónkra nem lehet panasz, megérdemeljük a helyünket a tabellán. A tavaszi szezontól még több győzelmet várok, és a cél a legjobb 6 között lenni.

Katona Bence:

Én összességében elégedett vagyok az őszi szezonban nyújtott teljesítményünkkel és a 32 ponttal. A bajnokság első fele nem úgy alakult ahogy szerettük volna, ebben közre játszott az is, hogy a tavalyi keretből csak öten maradtunk és össze kellett szokni az új csapatnak, illetve a sorsolásunk sem volt kedvező, mert a bajnokság elején játszottunk szerintem a legjobb csapatokkal. Van 1-2 mérkőzés aminek az eredményével nem vagyok elégedett, mert sokkal jobban játszottunk mint az ellenfél, de sajnos ez gólokban nem mutatkozott meg és így hullajtottunk könnyen megszerezhető pontot/pontokat. A pozíciónkat a tabellán reálisnak tartom, amikor össze állt a csapatunk én akkor azt gondoltam, hogy ha minden jól megy akkor 5-8. hely valamelyikén telelhetünk. Egy jó felkészüléssel eredményes tavaszunk lehet. A megszerzett 32 pontunk az nyugalmat kell, hogy adjon a csapatnak és nem úgy kell készülnünk, hogy minden meccs élet-halál harc. Nagyon fontos lesz, hogy jól kezdjük a tavaszt, ne ragadjunk be az első fordulókban, mint ahogy azt tettük ősszel. Akkor az első 10 fordulóban 9 pontot szereztünk, ami szerintem nagyon kevés, tavasszal jó lenne ezt megduplázni.

Fülöp Krisztián:

A szezon elején sok új játékos érkezett, beleértve engem is. Mindenkinek meg kellett szokni az új közeget és egymásra hangolódni. Az első találkozókon nem nagyon játszottam mert idő kellett nekem, hogy megszokjam az NBIII-as szintet, de aztán megkaptam a lehetőséget az edzői stábtól és úgy gondolom, hogy tudtam vele élni és bent maradni a csapatba. Úgy gondolom, hogy ebben a szezonban voltak olyan meccsek, amin nem mi voltunk a papíron az esélyesebbek és nyerni tudtunk vagy éppen döntetlent játszottunk és voltak csapatok akik ellen nyerni kellett volna, de sajnos nem sikerült. Összességében azonban elégedettek lehetünk most ezzel a pozícióval, de ez a csapat nem fog megelégedni ennyivel a jövőben, mert ez a csapat sokkal többre is képes és úgy gondolom, hogy ezt jövőre be is fogjuk bizonyítani.

Dobrovolszki Jenő:

Ahogy szezon előtt mondtam, szerettem volna, ha a csapat a legjobb 6 közé kerül, de fiatal együttesünk van és mindössze az első szezonunkat játsszuk együtt. Ez a bajnokság elején látszott is, nehezen indultunk, de aztán jó futballt mutattunk be jó eredményekkel, különösen az utolsó 10 meccsen. Hiszem, hogy a csapatban van potenciál, és arra számítok, hogy tavasszal még jobb eredményeket fogunk felmutatni.

Nagy Zsolt:

Az őszi szezont egy jó eredménnyel zárulva tudom csak is értékelni, hiszen az utóbbi 10 mérkőzés alapján a második helyezést foglaljuk el. Nehézkesen indult a szezon, hiszen érkeztek új játékosok és kellett egy kis idő ameddig az összhang megszületett. Sosem szabad megelégedni azzal ami van, mindig jobb és jobb kell, mivel van potenciál a csapatban. A tavaszi folytatástól azt várom, hogy az első hatban legyünk, szeretnénk minden meccsből a maximumot kihozni.

Leave a Reply