Hírek

“PUTNOKFC.HU A HÍREK OTTHONA”

SBTC – PUTNOK FC: AZ UTOLSÓ ELLEN NEHEZEBB?

A múlt heti győzelem reménykedésre adhat okot, hiszen egy egész nehéz meccsen tartottuk itthon a 3 pontot a Sajóbábony ellenfeleként. Azonban a holnapi meccset sem vehetik félvárról a Putnok FC játékosai, hiszen a tabella utolsó helyén álló SBTC-nek minden alkalmat meg kell ragadnia, hogy pontot, pontokat szerezzen….és azt is tudjuk, hogy az utolsó ellen gyakran nehezebb pályára lépni, mint akár a listavezető ellen.

Salgótarján - Putnok V

SBTC

Az SBTC csapata nincs a csúcson, sőt az egész bajnokság ideje alatt nem is volt. A salgótarjáni alakulat az eddig lejátszott 22 forduló alatt mindössze 16 pontot szerzett, a tavaszi meccseiken pedig kétszer, a Tállya  és a DVTK II elleni mérkőzéseken sikerült nyertesként elhagyni a pályát. A nógrádi alakulat gólszerzésben sem jeleskedett, hiszen mindössze 17 találatot tudnak felmutatni, melyből 5 gólt Tarlósi Milán, ötöt pedig Tarlósi Patrik szereztek.

VISSZATEKINTÉS A 22. FORDULÓRA

A bajnokság előző fordulójában a Putnok FC a Sajóbábony csapatát fogadta a Várady Béla Sportközpontban, az SBTC pedig a bajnokesélyes Jászberényi FC-t látta vendégül. A Putnok az igazán sikeres rajtot követően két vereséget könyvelhetett el, azonban a múlt héten újra 3 ponttal gazdagodott, miközben a Salgótarján 0:4-el zárta a Jászberény elleni találkozót. 

DSC_0722

A KÉT CSAPAT EGYMÁS ELLENI MÉRLEGE

AZ SBTC csapata újoncként debütált ősszel a 2018/19-es NB3-as bajnokság keleti csoportjában és a Putnok már egyszer bizonyított ellenük. Az őszi mérkőzésen a Várady Béla Sportközpontban fogadtuk  a salgótarjáni gárdát, ahol az azóta már Jászberényben játszó Süttő Attila két góljának, valamint Constantinescu Dan-Marius találatának köszönhetően 3:1-es végeredménnyel zárult a mérkőzés. Az SBTC csapatából az azóta már Ózdon játszó Ribarics Roland volt eredményes. Azt hiszem egy ilyen eredménnyel idegenben is elégedettek lennénk.

DSC_0669

TABELLA

A Putnok FC megszerezett 39 pontjával, mely 12 győzelemből 3 döntetlenből és 7 vereségből adódik össze jelenleg a tabella 5. helyén áll. A holnapi fordulót tekintve ha nyerünk, ha veszítünk sem kerülhetünk se hátrébb, se előrébb. Ugyanis minket 4 ponttal előz meg a Füzesgyarmat csapata, a hatodik helyen pedig mögöttünk  5 ponttal lemaradva a Nyírbátori FC áll.
A bajnoki címért küzdő csapatok azonban a héten sem nyugodhatnak meg, hiszen jelenleg a Jászberény vezet, mögöttük csak két pont különbséggel a Szolnok áll, az ESMTK pedig a tabellavezetőtől három pontnyira még üldözheti a bajnoki esélyeket.

Mérkőzések 23-1

Válasz írása