Hírek

PUTNOKFC.HU

Salgótarjánban folytatnánk idegenbeli jó sorozatunkat

A hétvégi válogatott szünet, már megszokott módon az NBIII labdarúgó bajnokság lebonyolítását nem érinti, így a harmadik vonalban a 17. fordulóval folytatódik a pontvadászat. A Putnok FC csapata november 14-én Salgótarjánba utazik.

Ha a tabellára pillantunk akár könnyed vendég győzelemnek is hihetnénk a találkozót, akik azonban mérkőztek már az SBTC-vel nagyon jól tudhatják, hogy ez egyáltalán nincs így és természetesen ezzel a mieink is tisztában vannak. A Nógrádiak jelenleg a tabella 18. pozícióját foglalják el, 8 pontot szereztek ezidáig, az azonban már inkább figyelemre méltó, hogy ebből 6 pontot az utóbbi 5 mérkőzésükön gyűjtöttek. Otthon döntetlent játszottak a Törökszentmiklóssal és a Sényővel, idegenben pedig elhoztak egy pontot Füzesgyarmatról, hármat pedig Hidasnémetiből.

Óvatosságra intenek tehát a mutatók és azt is tudhatjuk, hogy a futball egy kiszámíthatatlan sport, de valljuk be őszintén, akár a tabellára tekintünk, akár pedig az utóbbi fordulók teljesítményét vesszük alapul a Putnok FC a mérkőzés esélyeseként utaik a Nógrádi megyeszékhelyre. Az utóbbi időszak lendülete és jó formája ugyan legutóbb kicsit megakadt, de így is impozáns a Putnokiak utóbbi hat találkozójának mérlege. Idegenben különösen jól megy az utóbbi időszakban, 3 legutóbbi vizitálásunk alkalmával győztesen hagyhattuk el a játékteret, mindössze egy kapott góllal.

Ahogy minden mérkőzésünkön, most is győzelmi szándékkal kelünk útra. Masszív csapattá érett a Salgótarján, az elmúlt öt fordulóban elkezdték gyűjtögetni a pontokat. Nincsenek rossz formában, a legutóbbi három hazai meccsükön is veretlenek maradtak. Mi is jó formában varjuk a mérkőzést, a legutóbbi hat forduló alapján dobogós helyen vagyunk, ezt a teljesítményt szeretnénk tovább folytatni. Tudom, hogy nem könnyű játszani Salgótarjánban vendégcsapatként. Maximálisan tiszteljük ellenfelünket, nem a tabellán jelenleg elfoglalt pozíciójukból indulunk ki. Szeretnénk stabilizálni a pozíciónkat a tabellán és előrébb is lépegetni a következő fordulókban.” – nyilatkozta honlapunknak Szala Ákos vezetőedző a mérkőzést megelőzően.

Az előző hazain öt sárgás eltiltás miatt hiányzott a keretből házi gólkirályunk, Katona Bence, aki ezúttal már bevetésre készen várja az összecsapást.

Nagyon motivált mindenki, az egész csapat tudja, hogy az utolsó 4 meccsel megalapozhatjuk azt, hogy nyugodt legyen a téli pihenő és az azt követő felkészülés a tavaszi szezonra. Én egy nehéz, harcos meccsre számítok hétvégén. Nem szabad leírni az ellenfelünket a tabella alapján, mert annak nem lenne jó vége. Viszont egyértelműen 3 pontért utazunk Tarjánba.

Az SBTC – Putnok FC mérkőzés játékvezetője Urbán Eszter, asszisztensei Szarvas László és Gergely Márton lesznek.

Salgótarján BTC – Putnok FC: 2021.11.14. (vasárnap) 13:00

Leave a Reply