Hírek

“PUTNOKFC.HU A HÍREK OTTHONA”

SAJÓVÖLGYE HÍREK: MEGÁLLÍTHATATLAN U-14, NAGYOT KÜZDŐ U-15

Sajóvölgye hírek

KETTŐ-KETTŐRE VÉGZŐDÖTT AZ EGER ELLENI PÁRHARC

A mögöttünk hagyott fordulóban a négy nagyobb korosztályú Sajóvölgyés csapatok az Egerrel mérték össze tudásukat, erejüket. Korábban már beszámoltunk róla, hogy az U-17 bravúros győzelme mellett, az U-19 szoros meccsen kapott ki idegenben pályára lépve. Szombaton az U-14 rengeteg helyzetéből kettőt értékesítve fontos pontokkal növelte eddigi készletét és továbbra is 100%-os teljesítménnyel vezeti bajnokságát.

Az U-15-ös korosztály nagyot vívott az Egerrel, küzdeni akarásukat és kitartásukat mi sem mutatja jobban, hogy háromgólos hátrányból is fel tudtak zárkózni, mindössze az a fránya egyenlítő gól nem jött össze számukra. Teljesítményüket így is dicséret illeti!

Az U-12 és az U-13 Nyíregyházán vendégeskedett az élvonalbeli bajnokság Észak-Keleti csoportjában. A 12 évesek szoros meccset játszottak velük, az egy évvel nagyobbakról ez ugyan nem mondható el, de mentségükre legyen mondva számos hiányzóval felállva is becsülettel megküzdöttek szabolcsi riválisukkal.

Jöjjenek a részletek!


LEGYŐZHETETLEN U-14: FONTOS SIKERREL FOLYTATTÁK GYŐZELMI SOROZATUKAT
A két 100%-os csapat mérkőzésén igazi nagy küzdelem, feszültség, sok kimaradt helyzet, de ami a legfontosabb Sajóvölgye győzelem született!!! Nagy gratuláció a srácoknak és a Kalász Gábornak a teljesítményükhöz! Jár a gratuláció az egri csapatnak is hiszen helyenként kiváló játékkal bizonyították, hogy az eddigi eredményeik nem a véletlen műve! Sok ilyen mérkőzésre lenne szükség a fiúk fejlődése érdekében!
U14

MLSZ U-14 Észak II. osztály, 6. forduló:
2020.10.03. 10:00
Putnok, Elek Ákos Utánpótlás Központ

Sajóvölgye Focisuli SE – Eger SE 2-0 (0-0)

Sajóvölgye Focisuli SE: Siroki Sz. Berta B., Miskolczi D., Ganyi P. (Vitkó L.), Juhász D. (Novák L.), Herceg T. (Kovács Sz.), Bartók B., Szlifka Zs., Czékus B., Menyhért K. (Száva A.), Hanász M.

Gólszerzők: Miskolczi Donát, Czékus Bence

Eredmény U14 2-0


JÓ TELJESÍTMÉNY AZ U-12-TŐL: A VEZETÉS MEGVOLT, AZTÁN FORDÍTOTT A SZPARI

u12_csoport

Csapatunk a 11. percben Pápai Olivér góljával megszerezte a vezetést. Később ellenfelünk megfordította a mérkőzést de csapatunk minden dicséretet megérdemel a helytállásért!

MLSZ KIEMELT U-12 Észak-Kelet I. osztály, 5. forduló:
2020.10.03. 11:00
Nyíregyháza Városi Stadion

Nyíregyháza Spartacus FC – Sajóvölgye Focisuli SE 3-1 (2-1)

Sajóvölgye Focisuli SE: Czigány P. – Laczkó M., Herbák M., Dostal D., Bogdán Sz., Pápai O., Kubinyecz I., Gulyás B., Táth D.

Cserék: Sivák M., Beregszászi F., Iványik N., Ruszó V., Angyal D., Juhász B.

Gólszerzők: Pápai Olivér ill. Juhász Máté, Kondor Tibor, Király Milán

Edző: Kovács Roland

Eredmény U12 3-1


U-13: A HARCOT MEGHARCOLTÁK, A CSATÁT ELVESZTETTÉK, DE A “HÁBORÚT” MÉG MEGNYERHETIK 🙂 🙂 🙂

u13_csoport 2

Csapatunk sokgólos vereséget szenvedett de a kép csalóka hiszen közel 20 percig jól tartotta magát a csapat de később a nagyobb tudás kidomborodott. Valamint a fáradtság hiszen egyéb elfoglaltságok miatt több hiányzónk is volt a mérkőzésen.

MLSZ KIEMELT U-12 Észak-Kelet I. osztály, 5. forduló:
2020.10.03. 11:00
Nyíregyháza Városi Stadion

Nyíregyháza Spartacus FC – Sajóvölgye Focisuli SE 13-0 (6-0)

Sajóvölgye Focisuli SE: Ficere T. – Ibi F., Siket K., Kemecsey K., Molnár Z., Filkóházi Á., Angyal P., Árvai Á., Herbák B., Balázs Á., Kótai R.

Gólszerzők: Nagy Milán (3), Kovács Milán (3), Melich Marcell (3), Bartha Tibor (2), Csubák Bence, Sándorfi Bence

Edző: Hanász Gusztáv

Eredmény U13 13-0


MA IS BIZONYÍTOTT AZ U-15: HÁROMGÓLOS HÁTRÁNYBAN SEM ADTÁK FEL!
U15
Vendégeink ebben a korosztályban is 100%-os teljesítménnyel érkeztek hozzánk. Mi egy bosszantó Hatvani döntetlen mellett minden meccsünket megnyertük eddig.
Sajnos érthetetlenül dekoncentráltan kezdtük a meccset és 20 perc alatt kétgólos hátrányba kerültünk. Innen fokozatosan vettük át az irányítást de egy hiba újabb vendég gólt eredményezett. Erre Juhász István gyorsan válaszolt és ettől kezdve teljesen átvettük az irányítást! A második félidőben hatalmas nyomást helyeztünk a vendég csapatra, sorra vezettük a támadásokat és Ganyi Máté góljával feljöttünk egy gólra. A srácok óriási akarattal játszottak, ellenfelünk szinte nem is járt a kapunknál a második játékrészben, de sajnos a sok lehetőség és pontrúgás ellenére nem sikerült újabb gólt szerezni. Igaz vereség lett a vége de erre a teljesítményre (leszámítva az első 20 percet) lehet építeni a jövőben!

MLSZ U-15 Észak II. osztály, 6. forduló:
2020.10.03. 12:00
Putnok, Elek Ákos Utánpótlás Központ

Sajóvölgye Focisuli SE – Eger SE 2-3 (1-3)

Sajóvölgye Focisuli SE: Galambosi D. – Juhász B., Ráczi T. (Vermes B.), Orosz T., Pataki M., Sipos P. (Ganyi M.), Ráki L. (Suhai E.), Juhász I., Ferkel D., Komáromi Z., Németh G. ( Német K.)

Gólszerzők: Juhász István, Ganyi Máté ill. Fükő Dominik (2), Kiss Krisztián

Eredmény U15 2-3

Válasz írása