Hírek

“PUTNOKFC.HU A HÍREK OTTHONA”

SAJÓVÖLGYE HÍREK – HOZTAK IS GYŐZELMET MEG NEM IS

Hat mérkőzésen 7 pontot gyűjtögettek össze utánpótlás csapataink a mögöttünk hagyott hétvégén. Az U12 és U13 komoly riválissal mérte össze erejét, hisz a Várda Labdarúgó Akadémia otthonában szerepeltek. Sok babér nem termett számukra, de nekik nem is feltétlenül a Kisvárdával kell felvenni a versenyt.

Az U14 és U15 szoros mérkőzéseket játszott az Eger korosztályos csapataival, de a mérleg nyelve a hevesiek mellé billent. Egy döntetlen és egy vereség a hétvégi termés.

Az U17 és az U19 voltak a győztes “hajók” a hétvégén, Kupecz Tamás és Dávid Zoltán együttese is három pontot szerzett az Eger ellenében.

Íme a szebbnél szebb eredmények:


FORDULATOS MÉRKŐZÉSEN GYŐZTEK AZ U19-ESEK

MLSZ U-19 III. o. Északi csoport, 5. forduló:

Sajóvölgye Focisuli SE – Eger SE 4-1 (1-0)

Sajóvölgye Focisuli SE: Balogh R. (Fürjes G.) – Sándor B., Szabó D., Tóth Á., Magyar M., Jakab N., Kismarton B. (Kozma D.), Szilágyi Sz., Szegedi P., Jobbik M., Tóth Cs. (Cser Sz.)

Gólszerzők: Szegedi Péter, Jobbik Mátyás, Jakab Norbert, Cser Szabolcs

Dávid Zoltán (edző): Véleményem szerint végig óriási mezőnyfölényben játszottunk a 10 emberrel védekező Eger ellen. Játékosaim türelmesen, helyenként jól és ötletesen játszva megérdemelten gyűjtötték be a három bajnoki pontot.

IMG_6048


HÁTRÁNYBÓL FORDÍTVA NYERTEK

MLSZ U-17 III. o. Északi csoport, 5. forduló:

Sajóvölgye Focisuli SE – Eger SE 4-3 (1-2)

Sajóvölgye Focisuli SE: Suhajda L. (Lázár G.) – Viktor Á., Berta P. (Hojdák G.), Kállai K., Póczos B., Kótai A., Kis A. (Keresztes A.), Sipos Á., Sándor M., Szitai M. (Bartha B.), Hajkó M. (Berki Z.)

Gólszerzők: Szitai Martin, Kis Armand Béla, Kállai Kevin, Hojdák Gábor

Kupecz Tamás (edző): Rosszul kezdtük a mérkőzést, egyéni hibákból ajándékoztunk 2 gólt az ellenfélnek. Sajnos az Ózd meccset leszámítva mindig hátrányból jöttünk vissza a mérkőzésekbe. Ez nagyon szép és dicséretes, de egyszerűbb lenne ha nem nekünk kellene szaladni az eredményért. Összességében egy jó hangulatú mérkőzés volt, a második félidőben nyújtott játékunk alapján rászolgáltunk a győzelemre.

IMG_6096


SZOROS MÉRKŐZÉSEN VERESÉG AZ EGERTŐL

MLSZ U-15 II. o. Északi csoport, 5. forduló:

Eger SE – Sajóvölgye Focisuli SE 2-1 (1-0)

Sajóvölgye Focisuli SE: Vermes Á. – Lukács K. (Kocsis D.), Kótai Á., Nagy F., Koós F. (Gutyán D.), Gere D. (Szakács P.), Papp M., Lázi B., Szlifka Cs., Kalocsai R., Prógli L. (Szabó T.)

Gólszerző: Szlifka Csaba

Edző: Zimmermann Tamás


BRAVÚROS IKSZ AZ U14-ESEKTŐL

MLSZ U-14 II. o. Északi csoport, 5. forduló:

Eger SE – Sajóvölgye Focisuli SE 2-2 (1-1)

Sajóvölgye Focisuli SE: Galambosi D. – Juhász B., Kristóf Á., Pataki M. (Veres B.), Ráki L. (Szilágyi D.), Sipos P., Mészáros R. (Ferkel D.), Perczel Zs. (Orosz T.), Vermes B. (Ráczi T.), Komáromi Z., Német K. (Jakab V.)

Gólszerzők: Németh Kevin Zoltán, Ráki László

Szabó István (edző): Gratulálok a csapatnak egy erős ellenfèl ellen sikerült egy pontot szereznünk!


SÚLYOS VERESÉG KISVÁRDÁN

MLSZ U-13 I. o. Észak-Keleti csoport, 4. forduló:

Várda Labdarúgó Akadémia – Sajóvölgye Focisuli SE 11-0 (7-0)

Sajóvölgye Focisuli SE: Hegedűs F. – Novák L., Berta B., Gyebróczki D., Juhász D., Herceg T., Soltész B., Bartók B., Szlifka Zs., Czékus B., Hanász M.

Cserék: Berente M., Vitkó L., Tóth M., Szabó Á., Menyhért K., Zagraj M.

Gólszerző: –

Kalász Gábor (edző): Akarat, alázat, sebesség nélküli játék rengeteg technikai és taktikai hibával.


NEM VOLT ELLENSZERE A KISVÁRDÁNAK AZ U12-ESEK MECCSÉN

MLSZ U-12 I. o. Észak-Keleti csoport, 4. forduló:

Várda Labdarúgó Akadémia – Sajóvölgye Focisuli SE 8-0 (3-0)

Sajóvölgye Focisuli SE: Czigány P. – Angyal P., Daniel D., Pápai O., Sivák M., Ibi F., Filkóházi Á., Nagy D., Kovács K.

Cserék: Győrfi G., Bogdán Sz.

Gólszerző: –

Hanász Gusztáv (edző): A bajnok esélyes csapat otthonában a héten gyakorolt, megbeszélt elemeket viszont lattam a pályán. Az első fél idő kimondottan tetszett. A másodikban sajnos, már nem tudtuk felvenni a versenyt velük!


Az eredmények szempontjából nem alakultak a legkedvezőbben a hétvégi utánpótlás eredmények, de a tapasztalat gyűjtés, tanulás és gyakorlás tekintetében ez a forduló sem telt el hasztalanul.

Az előttünk álló hétvégén az U12, U13 hazai környezetben a Mezőkövesd Zsóry FC-vel játszik, az U17 és U19 Hatvanba túrázik, az U14 és U15 pedig a Sajóvölgye Focisuli Elek Ákos Alközpontjában fogadja az FC Hatvan gárdáját.

Forrás: sajovolgyefocisuli.hu, adatbank.mlsz.hu

Válasz írása