Hírek

PUTNOKFC.HU

Rövid időn belül harmadszor az Eger SE ellen – a bajnokság 7. fordulója következik

Ahogy arra már a szezon előtt is számítani lehetett, bizony az NBIII Keleti csoportjában egyik mérkőzés sem könnyű. Hat játéknap után egyre fokozottabban kirajzolódik ez a tényállás, hiszen minden fordulóban találkozhatunk olyan eredménnyel, melyre nem igazán mertünk volna fogadni. Az évad hetedik fordulójában ismerős ellenfél következik csapatunk számára, hiszen hétvégi riválisunkkal az elmúlt két hónapban kétszer is összefutottunk, mindkétszer a vendég szerepkört betöltve. Első találkozásunkkor még mindkét együttes javában formálódott, így nyertük egy felkészülési mérkőzésen, majd másodjára már élesben a MOL Magyar Kupa első fordulójában mérkőzhetett meg egymással a két csapat, itt szintén Egerben sikerült nyerni a Putnok FC játékosainak.

Augusztus 7-i találkozásunk óta azonban sok víz lefolyt a Dunán és több bajnoki forduló is lejátszásra került az NBIII-ban. Felemás mérleggel áll az Eger SE a tabella 8. helyén, mert ameddig egyenlőre idegenben nem megy a Hevesieknek, hazai pályán viszont igen csak meggyőző, makulátlan mérleggel rendelkeznek Labancz Róbert tanítványai. Legutóbbi öt találkozójából kettőt vett sikeresen az Eger csapata, még háromszor vereséggel hagyhatták el a játékteret, legutóbb idegenben a Hidasnémeti ellen nem sikerült pontot szerezniük.

Csapatunk a tabella 14. helyéről várja a hétvégi bajnokit, most már igazán bízva abban, hogy a jó játékhoz ezúttal eredmény is párosul. Hiszen a játékkal mondhatjuk eddig sem volt gond. Látván a DEAC és a Kisvárda II elleni hazai találkozókat mezőnyben határozottan, szépen futballoztunk, a helyzetek viszont ezidáig többnyire kimaradtak. Ezen szeretnénk ezúttal is változtatni és rövid időn belül harmadszor is legyőzni idegenben az Eger SE alakulatát.

Egerben nyerni nem egyszerű feladat. Ráadásul 2 hónapon belül háromszor, az még nehezebb. Ennek ellenére ezt a célt tűztük ki magunk elé. Próbálunk a saját játékunkra koncentrálni. Játékban jól nézünk ki, de a góllövéssel hadilábon állunk. A megszokottak szerint, a héten is keményen dolgozunk és hiszünk benne, hogy a befektetett munka megtérül és a kapu előtt is hatékonyabbak tudunk lenni. Bízom benne, hogy a hétvégén 3 pontnak tudunk örülni és ez lökést ad a következő mérkőzésekre. Mindenkitől 100%-os koncentrációra van szükség, hogy sikeres hetet tudjunk magunk mögött és csapatként kell működjünk az elsőtől, a kilencvenedik percig.” – válaszolta megkeresésünkre Szala Ákos vezetőedző

Játékosaink is mindent megtesznek annak érdekében, hogy a jó játék mellé végre a szerencse is párosuljon és három pontokat gyűjtve feljebb léphessünk a tabellán.

Hajtós mérkőzésre számítok, az évben már harmadjára találkozunk az Egerrel. Eddig kétszer sikerült nyernünk és biztos hogy emiatt is revansot akarnak majd venni, mi pedig folytatnánk ellenük jó sorozatunkat! Az előző fordulókban hiába játszottunk mezőnyben elfogadhatóan vagy jobban a helyzeteket nem tudtuk berúgni és így nehéz nyerni! Bízom benne hogy most már a jó játék eredménnyel is párosul és eltudunk indulni felfelé és ehhez hétvégén kötelező nyerni!” – mondta honlapunknak Engel Alex

Eger SE – Putnok FC: 2021. szeptember 12. (vasárnap) 16:00

Eger, Szentmarjay Tibor Városi Stadion

Leave a Reply