Hírek

“PUTNOKFC.HU A HÍREK OTTHONA”

REMEKELTEK A KELETIEK A MAGYAR KUPÁBAN

A tegnapi és a mai napon rendezték a Labdarúgó Magyar Kupa idei kiírásának 7. fordulós mérkőzéseit, melyben a Putnok FC már nem volt érdekelt miután az előző körben 2-0-ra kikaptunk az NB2-ben szereplő Aqvital FC Csákvár együttesétől.
Érdekelt volt viszont az NB3 Keleti csoportjában szereplő ellenfeleink közül 6 együttes, melyek közül négy gárda tovább is jutott a legjobb 32 közé.

A Sajóbábony kétgólos hátrányból állt fel, majd a 2×15 perces hosszabbításban négy gólt hintett a Megyei I. osztályú Oroszlánynak és végül nagy arányú győzelemmel jutott tovább. A bábonyi csapatból Lakatos Róbert mesternégyest ért el a kupameccsen.

Nem volt könnyű dolga a Tiszaújvárosnak sem, akiknek iszonyat sokat kellett utaznia, de végül megérte. Az utolsó tíz percben szerzett Nagy Dávid duplával múlták felül a Somogy Megyei I. osztályú Balatonlellét.

A Füzesgyarmat a szintén NB3-as Tintahalak együttesénél bizonyult jobbnak és lépett a következő körbe. Érdekesség, hogy az előző szezonban Putnokon focizó Balogh Alex és a Tintahalakhoz igazoló Tóth Szabolcs ezúttal ellenfélként találkoztak egymással. Alex ma nem kapott szerepet a békésieknél, de Szabi végigjátszotta a mérkőzést.

A hétvégi, Putnoktól elszenvedett vereség után a kupában győzelmet aratott a Sényő, akik ezúttal sem úszták meg kiállítás nélkül. Az ellenünk két gólt szerző Kapacina Kevin jutott a kiállítás sorsára, ám csapata az emberhátrány ellenére a 89. percben megszerezte a győztes gólt a Makó ellenében.

Nem sikerült a bravúr a hétvégi ellenfelünknek, a Gyöngyös már az első félidőben háromgólos hátrányba került az élvonalban szereplő Kisvárdával szemben, a második félidőben viszont csak egyet kaptak, de így is búcsúztak a további küzdelmektől.

Szintén kiesett a Keleti csoport jelenlegi 2. helyezettje a Jászberény, miután egy korai góllal kikapott a Budapest Honvédtól. A gólt a Premier League-t is megjárt játékos, David Ngog szerezte. A jászságiakat így is elismerés illeti a tisztes helytállásért.

Mérkőzések MK7-1

További eredmények:

A Mezőkövesd Koszta Márk 86. percben szerzett góljával jutott tovább a Ménfőcsanak vendégeként.
A Kazincbarcika Putnokon, a Várady Béla Sportközpontban fogadta a Vasas gárdáját és hiába egyenlített hátrányból két alkalommal is, végül 4-2-es vereséggel búcsúzott a Magyar Kupától.

Címfotó forrása: facebook.com/oszelabdarugoosztaly

Válasz írása