Hírek

“PUTNOKFC.HU A HÍREK OTTHONA”

PUTNOKON HARCOLHATJA KI A BENNMARADÁST A KBSC

Habár a Putnok FC a 29. fordulóban szabadnapos, mégsem marad foci nélkül sem a putnoki, sem a barcikai publikum, hisz vasárnap délután a KBSC a Várady Béla Sportközpontban fogadja a Csákvár együttesét.

Ez lesz a negyedik bajnokija a Kazincbarcikának, amit nálunk játszik és eddig valóban “hazai” környezetként tekinthet a sportközpontunkra, hisz az eddigi három meccséből kettőt megnyert városunkban. Két hete például országos hírt szolgáltatva bravúrral verte a Kisvárdát (3-1), akik azóta már kiharcolták az élvonalbeli tagságot, ami természetesen tovább emeli sikerük értékét.
Koleszár György együttese az elmúlt héten újabb nagy lépést tett a bennmaradás felé, hisz egy kiesési rangadón idegenben győzte le a Siófokot. (2-1)
Amennyiben vasárnap délután legyőzi a Csákvárt, de legalább pontot szerez ellenük, biztosan meghosszabbítja NBII-es tagságát. Sőt, lehet ugyan számolgatni, mert van még olyan forgatókönyv, amely szerint ott lehet a búcsúzók között a szomszéd város csapata, a realitás azonban azt mondatja velünk, nagy esély van rá, hogy a többi eredmény alakulása is elegendő lehet számukra a bennmaradáshoz. Persze erre egy sikerre éhes csapat nem alapozhat…

A szervezők mindenkit szeretettel várnak a vasárnapi derbire, amelynek a megtekintése ezúttal is ingyenes lesz!

33347194_1896799790364196_7997287830239838208_o

 

Válasz írása