Hírek

“PUTNOKFC.HU A HÍREK OTTHONA”

PUTNOKIT IGAZOLT A PUTNOK FC

Leonardo Dicaprio nyomdokaiba lépett a mai napon bejelentett putnoki átigazolás…

A Putnok szurkolóinak nem kellett annyit várnia Galambosi Máté visszatérésére, mint az amerikai színésznek az Oscar-díjra, amit A visszatérő című filmjéért kapott 2016-ban.

Máté 5 év, a 2014-15-ös bajnokság után tér vissza városunk csapatához, hogy az 5-ös számú mezt birtokba véve segítsen minket a minél jobb eredmények elérésében. A még mindig csak 23 éves játékos a Diósgyőrben és az Egerben töltötte az elmúlt éveket, gyűjtötte az NB-s tapasztalatokat, amelyeket remélhetőleg kamatoztatni is fog Putnokon.
Ő egy univerzális játékos, aki mind a támadó szekcióban, mind a védekezésben és a középpályán is bevethető. Igazából eddigi pályafutása során már minden poszton játszott, ha minden igaz egyedül kapus nem volt (még). 🙂  Ezért is tartja a szakmai stáb az Ő érkezését erősítésnek, de fontos szerepet játszott a megegyezésben, hogy Máté is szeretett volna ide visszatérni. Természetesen külön öröm klubunk számára, hogy Galambosi Máté érkezésével eggyel nőtt a putnoki születésű labdarúgók száma a csapatban.

Galambosi Máté2

Máté bő egy hete edz már a csapattal, a legutóbbi négy edzőmérkőzésünkön több poszton is pályára lépett, a tegnapi nap folyamán pedig igazi erőnléti próbán vett részt. A két felkészülési mérkőzésen összesen 135 percet játszott, amivel messze megelőzte a többségében 90 percet futballozó társait.

Kívánjuk neki, hogy sérülésmentes, csapatként és egyénileg is sikeres szezont töltsön itt Putnokon!

Galambosi Máté

Válasz írása