Hírek

“PUTNOKFC.HU A HÍREK OTTHONA”

PUTNOK-TÁLLYA: A HAZAI PÁLYÁN NYERETLEN A VENDÉGKÉNT NYERETLEN ELLEN

Ha Putnok drukkerként a szívünkre tesszük a kezünket, akkor azt mondhatjuk, hogy a 2018. szeptember 3-i hétfő reggel ébredhettünk először úgy ebben a bajnokságban, hogy az előző napi “meccsemlékeinkre” igazán jó volt visszagondolni. Nyilván idegenben bárki ellen 5-0-ra nyerni jó érzésekkel tölt el, a Cigánd ellen pedig különösképpen igaz ez. Az eredmény minden várakozásunkat felülmúlja, ugyanakkor a korábbi mérkőzéseink jó játékát és a rengeteg kidolgozott helyzetet tekintve, például a Szolnok ellen is benne volt a pakliban egy ilyen arányú siker.
A kérdés most már csupán az, hogy sikerül-e végre hazai pályán, a saját szurkolóink előtt is produkálni egy magabiztos győzelmet. Reméljük igen! A Tállya ellen nem lesz ez könnyű, hisz elég jól összeálltak erre a bajnokságra és a szívük is a helyén, mint mindig. Mondjuk az is igaz, hogy az eddig lejátszott öt forduló történéseit elnézve megint csak senki ellen nem lehet biztosra menni, sok hasonló játékerőt képviselő alakulat van, az esetek nagy többségében bárki legyőzhet bárkit.
Amibe kapaszkodhatunk és kell is kapaszkodnunk, hogy egy jól, ötletesen, kreatívan futballozó csapatunk van, amelyet egyénileg jól képzett labdarúgók alkotják és ha igazi csapatként működik, akkor mindegy, hogy ki az ellenfél.

AZ ELLENFÉL

Magabiztos hazai győzelmek, meglepetés pontszerzés és kétgólos vereségek idegenben. Ha egy mondatban szeretnék összefoglalni a vasárnapi ellenfelünk eddigi szereplését így tehetnénk meg. A tavalyi ezüstérmes vendégeként nem várt könnyű találkozóra a Tállyára az 1. fordulóban, ahol végül nem is sikerült a pontszerzés (1-3). Egy hét múlva viszont a Cigándot úgy tudták megverni, hogy egy kétgólos előnyt elherdáltak. 2-0 után 2-2 lett, aztán egy büntetőből és egy a rendes játékidőn túl szerzett találattal bezsebelték a három pontot. (4-2). Az igazi meglepetést a harmadik fordulóban szolgáltatták azzal, hogy az addig 100%-os Jászberény otthonában döntetlent értek el. Az eredményből még az sem von le semmit, hogy az utolsó húsz percben szimpla, majd kettős emberhátrányban játszott a jászsági gárda.
Az újonc Sajóbábony vendégeként – holott arra előzetesen talán többen fogadtak volna – nem jött össze a pontszerzés (0-2), egy hete viszont a Salgótarjánt ideiglenes hazai pályájukon, Ibrányban 4-1-re pángolták el.
Mint látható a Tállya hazai pályán még eddig 100%-os, vendégként egyetlen pontot csíptek el, míg a Putnok FC hazai pályán még 0 pontos, idegenben viszont 2 győzelem, 1 döntetlen a mérleg. Hogy ebből mi sül ki vasárnap, azt nem tudni….

KÖZÖS MÚLT
Az előző három versenykiírásban hat alkalommal találkoztunk a Tállyával, melyből háromszor putnoki győzelem született, három bajnoki pedig döntetlennel zárult. A legszívesebben az előző bajnokságban 4-1-re megnyert mérkőzésre emlékszünk vissza, nem a gólkülönbség, hanem a mutatott játék miatt.
IMG_6088Katona Bence kétszer, Fehér Balázs és Kemény Tamás 1-1 alkalommal volt eredményes tavaly ősszel
TABELLA
A tabellán kéz a kézben a két csapat. Mindkét gárda 7-7 pontot szerzett az eddigi öt forduló során, csak jobb gólkülönbségünk miatt állunk egy helyezéssel előrébb. Putnok FC 7., Tállya KSE 8.
JÁTÉKVEZETÉS
A mérkőzés játékvezetője Káprály Mihály, segítői Szarvas László és Kulcsár Dániel lesznek.

Putnok-Tállya2

A 6. forduló párosítása:

Mérkőzések 6-1

 

Válasz írása