Hírek

“PUTNOKFC.HU A HÍREK OTTHONA”

PUTNOK FC – ÓZDI FC 2:1 (2:0)

A felkészülés hajrájában a Putnok FC ezúttal Ózd legjobb tizenegyét fogadta a Sajóvölgye Focisuli Elek Ákosról elnevezett utánpótlás központjában szerda kora délután.

A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei első osztályban szereplő Ózd méltó ellenfélnek bizonyult az NB3-as Putnok ellen, hiszen egy igazán jó iramú mérkőzés szemtanúi lehettek a mérkőzésre kilátogató szurkolók. Az Ózd kezdőjében több ismerős arccal is találkozhattunk, hiszen Nagy Csaba őszi felsőtárkányi kitérője után újra borsodi csapatban szerepel, valamint Szemere Norbert Felsőzsolcáról igazolt a csapathoz. 

A Putnok korán, a  mérkőzés első perceiben megszerezte a vezetést, a bajnokságban már 11 gólt jegyző Katona Bencének köszönhetően, amit a tavasszal már teljesen visszatérő Madarász János találata követett. Így 2:0-ás vezetéssel várhatta a csapat a második félidőt.

A második játékrészben Málik  Misi bravúrjainak köszönhetően sokáig nem változott az eredmény (két tizenegyest is hárított), azonban a mérkőzés utolsó perceiben szépíteni tudtak Farkas Simon tanítványai, így 2:1 arányú győzelemmel mi hagytuk el nyertesen a pályát.

PUTNOK FC – ÓZDI FC 2:1 (2:0)

Putnok FC: Egyed Balázs, Szemere Balázs, Nyisalovits Donát, Gál Szabolcs, Czető Márk, Tóth Szabolcs, Madarász János, Csirszki Martin, Fehér Balázs, Kemény Tamás, Katona Bence

A második félidőben ahogy az a felkészülés során már megszokottá vált Egyed Balázst, Málik Mihály váltotta a kapuban, illetve Illés Richárd, Zimányi Adrián, Gál Benedek valamint Bodnár Dominik is pályára léptek.

Ózdi FC: Erdei Ádám, Szemere Norbert,  Nagy Csaba, Csák Károly, Marczis Marcell, Ádám Ferenc, Zöllei Tibor, Sóskuti Balázs, El Sherif Omar, Kis Róbert, Ficzere Marcell

Cserék: Asztalos Gábor, Kurunczi Krisztián, Fodor Alex, Danyi Péter

28168841_2041105585906666_657320610172584327_n

Válasz írása