Hírek

“PUTNOKFC.HU A HÍREK OTTHONA”

PUTNOK FC HÍREK: SZOMBATON JÁTSZUNK ELŐSZÖR – EGY TÁVOZÓ MÁR BIZTOS

A Putnok FC együttese a múlt hét kedden kezdte meg a felkészülést a 2018/19-es bajnoki idény tavaszi félszezonjára. Kilenc kőkemény edzést követően szombaton kerül sor a csapat első hivatalos edzőmérkőzésére.
Az ellenfelünk a csoportunkban szereplő Termálfürdő FC Tiszaújváros együttese lesz, akikkel a Sajóvölgye Focisuli Elek Ákos Utánpótlás Központjának műfüves pályáján mérkőzünk meg. A találkozóra szombaton délelőtt 11 órától kerül majd sor.

A Tiszaújváros gárdája eggyel előttünk jár, hisz az első felkészülési mérkőzésén már túl van, az elmúlt hétvégén a Tarpával játszottak és 8-1 arányú magabiztos győzelmet arattak ellenük. Ami a keretüket illeti, az nb3foci.hu információi szerint Faggyas Milán távozott Újvárosból, Csicsek Leventét viszont sikerült leigazolniuk a Monor együttesétől.

ÁTIGAZOLÁSI HÍREK

Ami a Putnok FC keretét illeti új igazolásról nem tudunk beszámolni és szokásunkhoz híven addig nem is közlünk le ilyen hírt, amíg az hivatalossá nem válik.
Egy játékosunk távozása viszont már hivatalos, Varga Márkó a Putnok FC-től Ausztriába, az SV Entholzer Pichl együttesébe igazolt. A Putnok FC nevében sikeres szereplést és sérülésmentes szezont kívánunk neki új csapatában.

Varga Márkó

 

Válasz írása