Hírek

PUTNOKFC.HU

Putnok FC – DVSC II. – 2020.05.02. 14:30 – Újra szurkolók előtt

PUTNOK FC – DVSC II. – 2021. május 02. 14:30 – Várady Béla Sportközpont

Április utolsó napján Magyarország miniszterelnöke, Orbán Viktor bejelentette, hogy a koronavírus elleni vakcinával beoltottak száma országunkban elérte a 4 milliót. Ennek értelmében május elsejétől újabb enyhítések léptek életbe a korábbi tervek szerint. Az enyhítések egyike az, hogy a sportrendezvények ettől a naptól kezdve újra látogathatók, de kizárólag érvényes oltási igazolvánnyal rendelkező szurkolók, illetve a felügyeletük alatt álló kiskorú személyek számára.

Látogatható így tehát a május 2-án 14:30-tól megrendezésre kerülő Putnok FC – DVSC II – NBIII felnőtt bajnoki labdarúgó mérkőzés is.

A szabályok értelmében a belépéshez mindenki hozza magával érvényes védettségi igazolványát, illetve személyi azonosítóját, a védettségi kártya ugyanis csak ezzel együtt érvényes.

A védettségi igazolvány hiányában a stadion területére a belépés nem engedélyezett!

Az érvényben maradó szabályok betartása minden esetben kötelező! A stadionon kívüli közterületen továbbra is mindenki köteles maszkot viselni. A stadion területére érvényes védettségi igazolvánnyal belépő szurkolók és felügyeletük alatt álló kiskorú személyek számára a maszk viselése a lelátó területén nem kötelező.

A védettségi igazolvány meglétét, illetve érvényességét a bejáratnál ellenőrzik!

A mérkőzésre belépésre jogosultak számára a találkozó megtekintése INGYENES!

Hosszú idő után így tehát újra szurkolóink előtt léphet pályára labdarúgó csapatunk. Ha tehetik, buzdítsák minél többen a Putnok FC labdarúgóit! HAJRÁ PUTNOK!

Kérjük és köszönjük a fentiek tudomásulvételét és megértését!

  • Putnok FC –

Leave a Reply