Hírek

“PUTNOKFC.HU A HÍREK OTTHONA”

PUTNOK-BALASSAGYARMAT: AZ UTOLSÓ HAZAI

ITTHON MÁR NEM JÁTSZUNK IDÉN

A tavaszról őszre előrehozott hétvégi fordulóban a bajnoki tabella 9. helyezettjét, a Balassagyarmatot fogadjuk a Várady Béla Sportközpontban. A mérkőzés ezúttal is zárt kapus lesz, de a nógrádifutball.hu jóvoltából élő videós közvetítéssel jelentkezünk, így interneten keresztül mindenki megtekintheti a találkozót.

127792577_1703335186494026_8969281870217091077_o


AZ AUGUSZTUSI DÖNTETLEN UTÁN KI NYER HOLNAP?

A sorsolás úgy hozta, hogy a nyitó fordulóban a Balassagyarmattal kerültünk össze. A nógrádi csapat otthonában lejátszott találkozón gól nem született, a 0-0-ás végeredménnyel pedig inkább mi lehettünk elégedettebbek. A meccset a tavaly még nálunk futballozó, szinte az egész ősszel sérüléssel bajlódó Katona Bence is eldönthette volna, de szerencsénkre nem lőtte be a helyzeteit, így egy pontot elhozhattunk a gyarmatiaktól.

A nyáron jól erősítő csapat a folytatásban alulteljesített önmagához képest, sokáig a kiesőzónában vagy annak környékén mozgott, majd több meccset is ki kell hagynia COVID-os megbetegedések miatt. Hiába kerültek több szempontból hátrányba a kisebb pihenő jót tett nekik, olyannyira, hogy sorra nyerték a bepótolt meccseiket és az aktuális fordulóban is nagyon eredményesek voltak. Legyőzték például az Egert és a BVSC-t is gólt sem kapva. Kiváló sorozatuknak köszönhetően egészen a 4. helyig kapaszkodtak. A sényői vereség illetve a többi csapat elmaradt mérkőzéseinek lejátszása után a tabella 9. helyére kerültek, de a 29 gyűjtött ponttal tőlünk lényegesen kedvezőbb pozícióból várhatják a holnapi mérkőzést.

DSC_0037


KI NEVET A VÉGÉN

A hétközi Füzesgyarmat elleni vereség után újabb pozíciót veszítve, a 15. helyről várhatjuk a vasárnapi folytatást és nagyon nem mindegy, hogy sikerül-e és hány pontot tudunk gyűjteni a Balassagyarmat ellenében. Sokszor elhangzott a bajnokság során, hogy nagyon fontos lenne a három pont megszerzése, ami mindig igaz is volt. De az is tény, hogy soha nem volt még olyan fontos a győzelem, mint holnap. Amennyiben nem nyerünk a nógrádiak ellen, szinte borítékolható hogy a 20. forduló után kieső helyre kerülünk, ami egy fordulóval a téli szünet előtt finoman szólva sem lenne megnyugtató.

Nem ott van a Putnok FC a bajnoki tabellán ahol azt megszoktuk és ahhoz képest sem ott vagyunk ahol a játékoskeretünk és a tudásunk alapján kéne lennünk. Sok mindennel lehet magyarázni, hogy miért és hogyan jutottunk idáig, de pillanatnyilag nem ez számít. A tavaszi rajtig lesz szűk 3 hónapunk ezt elemezgetni és a sorokat rendezni. Most csak egy dolog számít, hogy valahogy nyerjünk… Lehet egy öngól vagy egy megpattanó lövés, tizenegyes, csak a győzelem meglegyen…

126866590_377089693376211_37164353506492116_n

Ami a keretünket illeti Zimányi Ádám és Mahalek Marcell játéka kérdéses. Csirszki Martin és Lakatos Miklós letudta eltiltását. Keményffy Máté viszont idő előtt vonult téli pihenőre miután a Tiszakécske elleni pirosért 3 meccset kapott.


JÁTÉKVEZETÉS

Játékvezető

A mérkőzést Mencsik László vezeti, segítői Dobos Dávid és Pálinkát Donát Ferenc lesznek.

10 MÉRKŐZÉS A 20. FORDULÓBAN

Nem egész egy nappal a mérkőzések előtt úgy tűnik ez a forduló is teljes lesz, minden csapat ki tud állni. Ez már önmagában örömteli hír. Mint ismeretes ez lesz az első olyan forduló amelyben lényegében az augusztusi odavágó visszavágóira kerül sor. Éppen ezért a forduló párosításain kívül mutatjuk, hogy milyen eredmények születtek az 1. fordulóban.

20. forduló

1. forduló eredmények

Válasz írása