Hírek

“PUTNOKFC.HU A HÍREK OTTHONA”

PARTIBAN VOLTUNK A CEGLÉDDEL, DE A GÓLOKAT ŐK SZEREZTÉK

Nagyon odatették magukat a Putnok FC játékosai a mai mérkőzésen, de ez is kevés volt az üdvösséghez… A találkozó kezdeti szakaszában a Cegléd dominált, majd szép lassan magunkra találtunk, mezőnyben jobban futballoztunk mint az ellenfelünk, szép támadásokat vezettünk, csak a gól nem akart megérkezni. Aztán jött a 62. perc és egy vendég szöglet, amiből bevették a kapunkat. Innen újra a sárga mezesek irányítottak, akik egy újabb pontrúgásból, egy jól kivitelezett szabadrúgásból betaláltak, mellyel beállították a 0-2-es végeredményt.

0-2 VÉGE

 

ÖSSZEÁLLÍTÁSOK

DSC_0317

A múlt héthez képest annyi változás történt a kezdőben, hogy az eltiltott Nyitrai Dávid helyén Zimányi Ádám kapott lehetőséget. Ádám felépült kisebb sérüléséből, így tudta vállalni a játékot, de természetesen nem jobb hátvédként vagy szélsőként játszott a mai mérkőzésen.

Putnok-Cegléd kezdő jó

DSC_0311

Football-Field-Vector

DSC_0327Koszta Péter végezte el az ünnepélyes kezdőrúgást

1. félidő

A játékrész elején a Cegléd letámadta csapatunkat és amint megszerezték a labdát minél gyorsabban próbáltak eljutni a kapunkig. Sebességben és a párharcok megnyerésében is előttünk jártak még ekkor, de szép lassan felvettük a játék ritmusát. Ez olyan jól sikerült, hogy a játékrész végéig abszolút partiban voltunk velük, sőt inkább mi irányítottunk. Sajnos ez gólokban nem mutatkozott meg, de helyzetekben annál inkább.

DSC_0354

2. félidő

A második félidőt ott folytattuk ahol az első abbahagytuk. Lelkesen, nagy akarattal küzdöttünk, minden labdára odaértünk, megszereztünk és egyértelműen közelebb álltunk a győzelemhez. Hiába álltunk mi, konkrét lépést mégis a Cegléd tett ez irányban. A 62. percben egy sarokrúgás után Szász Tamás csúsztatott a kapunkba egy jó fejessel. Időnk még bőven volt az egyenlítésre, sőt a meccs megfordítására is, de a 79. percben bekapott Takács Krisztofer szabadrúgással minden elúszott. A végén még örülhettünk hogy nem kaptunk többet.

DSC_0367

ÖSSZEGZÉS

Mindent letettünk az asztalra a mai napon, nagyon odatették a játékosok magukat a meccshez. Csúsztak, másztak épphogy nem haraptak, hősiesen küzdöttek és még azt sem mondhatjuk hogy rosszul játszottunk volna. Csak az a fránya gól nem akart összejönni, egyszerűen képtelenek voltunk a vendég kapuba találni… A Cegléd nem úgy, két pontrúgásból bevették a kapunkat és köszönték szépen, vitték a bajnoki pontokat.

DSC_0343


 EREDMÉNYEK
Putnoki győzelmével folytatta győzelmi sorozatát a Cegléd, a DEAC sem hibázott a Balassagyarmat ellen, remizett a Tiszaújváros és a Jászberény. Először nyert a Sényő és a DVTK II. Íme a 6. forduló összes eredménye:
 
6. forduló eredmények
TABELLA
A DEAC továbbra is vezeti a bajnokságot, de most már csak a Cegléddel van holtversenyben. Két ponttal lemaradva követi őket a Tiszaújváros és a Jászberény. Bármily szomorú a kiesőzónában, a 14. helyen van a Putnok. Csak a Debreceni VSC II. és a Gyöngyös gárdája van mögöttünk a bajnoki tabellán.
 Tabella 6
 

TÁMOGATÓK

Nagy köszönettel tartozunk a Putnok FC-nek támogatást nyújtó helyi vállalkozóknak!
  • Barkácsbolt Putnok – Nagy Zoltán
  • Krisz-Kraksz Papírbolt – Guba Krisztián
  • Hami-Shop – Dobák Balázs
  • Havanna Étterem – Juhász István
  • Molnár Gyula – Zöldség-Gyümölcs
  • Norbi Sarki Húsboltja – Demény Norbert
  • Kuci Élelmiszer – Galyas Edit “Husi”
  • Ezerszáz Kft. Goods Market Putnok
  • Pizza-Bár – Sáfrányné Héthy Erzsébet
  • Vekni Kft. Putnok
  • Élel-Mister Vegyesbolt
  • Gesztenyés Söröző – Madarászné Fóris Erika
  • Tami Shop – Mervenszki Tamara

 

szlogen

Válasz írása