Hírek

“PUTNOKFC.HU A HÍREK OTTHONA”

ÓZD-SAJÓVÖLGYE: SZOROS MÉRKŐZÉSEN ZSEBBEN A 3 PONT

A B-A-Z Megyei II. osztály Északi csoportjában a 7. forduló mérkőzéseit rendezik a hétvégén, három találkozót ma játszottak, négy pedig holnap lesz műsoron.

Sándor Zoltán együttese azt a Mályinkát látta vendégül az Ózdi Stadionban, akik a bajnokság 9. helyén álltak és a legutóbbi körben 7-1-el küldték haza a Szikszó gárdáját. A Putnok FC második számú csapatába azonban beletört a bicskájuk, bár nagyon megnehezítették a dolgunkat. Meglehetősen korán, már a 12. percben előnybe került az Ózd-Sajóvölgye Stefán Bendegúz góljával, aztán sokáig nem esett több találat. A második játékrész elején aztán elindult az “adok-kapok”. Lázi Győző az 57. percben 1-1-re módosította az állást, de három perc múlva Szilágyi Szebasztián révén újra mi vezettünk. Sokáig nem örülhettünk, mert Tiba Tamás találatával újfent egyenlített a Mályinka. A mérkőzés hajrájában sikerült újra előnybe kerülni a csereként pályára lépő Kis Armand góljával. Harmadszor már nem tudott egyenlíteni a Mályinka, így a három pont az Ózd-Sajóvölgye zsebébe vándorolt.

DSC_0061Szilágyi Szeba már 9 gólnál jár a bajnokságban

B-A-Z Megyei II. Észak Felnőtt, 8. forduló:
2020.10.03. 15:00
Ózd Városi Stadion

ÓZD-SAJÓVÖLGYE – MÁLYINKAI SE 3-2 (1-0)

Ózd-Sajóvölgye: Elek I., Viktor Á., Szabó D., Jakab Á. (Kis A.), Lakatos K., Szilágyi Sz., Stefán B. (Jaskó M.), Horváth S.P., Parag R., Mertse Á., Tóth Cs. (Fehér O.)

Gólszerző: Stefán Bendegúz 12′, Szilágyi Szebasztián 60′, Kis Armand Béla 78′ ill. Lázi Győző 57′, Tiba Tamás 62′

Edző: Sándor Zoltán

A mai játéknap után Szilágyi Szebáék feljöttek a 2. helyre, de a Sajóvámos és a Parasznya csak holnap játszik, így tiszta képet csak vasárnap délután láthatunk. Ettől függetlenül jár a gratuláció a győzelemhez és a zsinórban behúzott negyedik sikerhez!

Kis ArmandKis Armand jó cserének bizonyult

Válasz írása