Hírek

“PUTNOKFC.HU A HÍREK OTTHONA”

ÓZD-SAJÓVÖLGYE: KIÜTÖTTE ELLENFELÉT SÁNDOR ZOLTÁN CSAPATA

A múlt heti “szabadnapot” követően az 5. fordulóban ismét érdekelt volt II. számú csapatunk, az Ózd-Sajóvölgye gárdája, akik a Varbó otthonában léptek pályára.

A két csapat sokáig nem tudta bevenni ellenfele kapuját és úgy tűnt az első játékrészben nem is láthat gólt a közönség, aztán a 29. percben Takács Tamás találatával változott az eredményjelző. A szerdai Hatvan elleni mérkőzésen bombagólt szerző Takács Tamás a Putnok I. után a Putnok II. csapatában is eredményes volt. A félidei egygólos Ózd-Sajóvölgye vezetés a második játékrész elején hamar megduplázódott, miután a csereként pályára lépő Horváth Sándor is gólt szerzett. Innen aztán elindult a henger, Szilágyi Szebasztián duplájával az 55. percben már 4-0-ra vezetett második számú csapatunk, de Horváth Sándor sem akart lemaradni társaitól, újabb két találatával mesterhármast ért el. Az Ózd-Sajóvölgye végül 6-0-ra nyert és hazahozta a három pontot.

Gratulálunk a csapat nagy arányú győzelméhez!

Takács TamásTakács Tamás kiváló formában van, a Hatvan után a Varbónak is betalált

B-A-Z Megyei II. Észak Felnőtt, 5. forduló:
2020.09.13. 16:30
Varbó, Varbói Sportpálya

VARBÓ BSE – ÓZD-SAJÓVÖLGYE 0-6 (0-1)

Ózd-Sajóvölgye: Elek I. (Lázár G.), Viktor Á., Berta P. (Lakatos K.), Szabó D., Takács T., Szikora D. (Tóth Cs.), Szilágyi Sz., Póczos B. (Jaskó M.) Jakab Á., Stefán B., Makán L. (Horváth S.)

Gólszerző: Takács Tamás 29′ Horváth Sándor Patrik 48′ 63′ 69′ Szilágyi Szebasztián 52′, 55′

Edző: Sándor Zoltán

Az ötödik fordulót követően a kiváló 4. helyen áll az Ózd-Sajóvölgye. A vesztett pontok tekintetében mindössze hárommal marad el az éllovas Borsodnádasdtól.


Együttműködésben lévő csapataink közül a Kolorcity Kazincbarcika az ETO FC Győrt fogadta a Merkantil Bank Liga 8. fordulójában, a Bánhorváti pedig a Sárospatakot látta vendégül a Megyei I-ben.

Nézzük a hétvégi eredményeket időrendi sorrendben haladva.


A Bánhorváti szezonbeli negyedik győzelmét szerezte a Sárospatak ellen, mellyel továbbra is vezeti a Borsod Megye I. osztályú bajnokságot.
B-A-Z Megyei I. Észak Felnőtt, 5. forduló:
2020.09.13. 16:30
Bánhorváti, Bánhorváti SE Sportpálya

BÁNHORVÁTI – SÁROSPATAK 4-1 (0-0)

Bánhorváti: Pallós – Hallgató, Kovács P., Kónya, Kazvinszki (Fehér), Szegedi, Jobbik, Filkóházi, Szemere, Lovasi (Fábián), Pogonyi (Polonkai).

Edző: Mátyás József

Sárospatak: Nagy I. – Váradi G. (Köteles), Takács T., Kerékgyártó Cs. (Bartha), Oláh, Váradi I., Matisz, Lukács (Horváth), Zsófi (Pájer), Bodnár, Hochvárt (Pápai).

Edző: Kerékgyártó Krisztián

Gólszerzők: Filkóházi, Kovács P., Szegedi, Polonkai, ill. Pápa

Jók: Kovács P., Filkóházi, Kónya, ill. az egész csapat
Mátyás József: – Az első félidő kapkodó játéka után a szünetben úgy érzem sikerült rendezni a sorokat és jól reagáltak a játékosok rá. Gratulálok a csapatnak hisz jól pótolták a beszállók a hiányzókat. További sok sikert a szimpatikus vendégcsapatnak.
Kerékgyártó Krisztián: – Gratulálok az ellenfélnek! A mai játékunk építő jellegű a jövőre nézve, a helyzetek, ziccerek és lehetőségek kialakítása meg volt, de a gól még nagyon hiányzik. Külön öröm a két 17 éves az egy 16 éves játékosunk bemutatkozása.
119196596_1753824491434225_2241903204905467803_oFotó: facebook.com/Bánhorváti SE-KBSC

A Kolorcity Kazinbarcika az ETO FC Győr csapatát fogadta új stadionjában, ami úgy tűnik továbbra sem hoz számukra szerencsét. Harmadik hazai találkozójukon sem tudtak győzelmet ünnepelni, sőt, a vendég győriek súlyos vereséget mértek Vitelki Zoltán csapatára.

MERKANTIL BANK LIGA NBII, 8. forduló:
2020.09.13. 17:00
Kazincbarcika, Pete András Stadion

KAZINCBARCIKAI SC–ETO FC GYŐR 0–5 (0–0)

Kazincbarcika, 578
néző. Vezette: Nagy Norbert (Ifj. Varga Gábor, Rózsa Dávid)
KAZINCBARCIKA:
Horváth L. – Majzik, Fótyik, Farkas A., Mikló – Tóth L., Tóth B., Toma, Németh T. (Mitruscsák, 62.) – Bereczki D. (Oldal, 62.), Kelemen M. (Borbély B., 66.) Vezetőedző: Vitelki Zoltán
ETO FC
GYŐR: Gundel-Takács – Kovács K., Lipták, Temesvári, Fejes A. (Kerkez, 71.) – Bagi – Szimcso, Berki, Májer (Kiss M., 61.), Erdei (Vankó, 79.) – Priskin. Vezetőedző: Csató Sándor
Gólszerző:
Priskin (0–1) a 49., Priskin (0–2) az 54., Berki (0–3) a 72., Lipták (0–4) a 88., Lipták (0–5) a 89. percben

MESTERMÉRLEG

Vitelki Zoltán:
– Nehéz bármit is mondani, kissé elegem van az egészből, különösen az amatőrség és az álprofizmus bosszant. Megyünk, dolgozunk tovább, de ez nagy pofon volt, ebből nehéz lesz felállni. Kevesen vagyunk, kicsi a választék, és ebből az állományból kell kihozni a maximumot.
Csató Sándor:
– Remekül álltak a mérkőzéshez játékosaim, akik végig magabiztosak voltak. A második félidőt jól kezdtük, a vezetés birtokában még magabiztosabbak lettünk, és a hajrában akár újabb gólokat is szerezhettünk volna. Öröm volt ülni a Győr kispadján.

Forrás: nso.hu

Válasz írása