Hírek

PUTNOKFC.HU

Nem sikerült megállítani a Kisvárdát

Kisvárda Master Good II – Putnok FC: 1-0

5 mérkőzéses győzelmi szériával várta hazai pályán a Kisvárda együttese a Putnok FC csapatát, így azt már a mérkőzés előtt biztosra vehettük, hogy nagyon keményen meg kell küzdenünk a pontért, pontokért. Nem ijedt azonban meg a Putnoki csapat és remek mezőnymunkával, sok labdabirtoklással méltó ellenfelei voltunk a Szabolcsi alakulatnak. Sajnálatos sérülés történt azonban a mérkőzés 35. perében, amikor is Keményffy Máté nem tudta saját lábán elhagyni a játékteret. Játékosunknak ezúttal is gyors gyógyulást kívánunk!

A félidő 0-0 után ott folytatódott a mérkőzés, ahol az előző játékrész végén abbamaradt. Mindkét csapat kereste stabilan játszó ellenfelén a rést. Sajnos a 74. percben a hazai alakulat találta ezt meg és jutott vezetéshez Szentes Dávid találatával. A mieink próbálkoztak ugyan ezután, de a Kisvárda védelme rendre jól zárt, így újabb találat nem született a hátralévő időben.

Vereségünk után, mivel a Tállya idegenben nyert Sajóbábonyban így helyet cseréltünk a tabellán, csapatunk a 15. pozíciót foglalja el két körrel a vége előtt.

A következő körben, szezonbeli utolsó hazai bajnoki találkozónkon, nagyon fontos mérkőzésen a Ceglédi VSE együttesét fogadjuk.

Leave a Reply