Hírek

PUTNOKFC.HU

Negyedik felkészülési mérkőzésünket játszottuk

Január 26-án 19 órai kezdettel már negyedik felkészülési mérkőzését játszotta a Putnok FC csapata. Szala Ákos tanítványai ezúttal villanyfényes mérkőzésen az Elek Ákos Utánpótlás Központ műfüves pályáján a BTE Felsőzsolca alakulatát fogadták.

cc01

Az utóbbi napok kemény minuszai után kicsit ugyan enyhébb, de azért jócskán hideg időjárás fogadta a csapatokat, akik ennek ellenszereként sok futással, jó irammal próbáltak javítani saját komfortérzetükön. Csapatunk már az első félidő során is többször került veszélyesen a vendég kapu elé, helyzeteinkből egyet pedig sikerült is gólra váltani, Nagy Zsolt vitte el frappáns mozdulattal a kapus mellett és helyezett a hálóba. Döntetlennel vonulhattunk a rövid pihenőre, majd a második játékrészre Szala Ákos szavai után még élesebben és magabiztosabban lépett pályára a csapat, mely a második 45 perc alatt a gólok számában is megmutatkozott. Csapatunk így győzelemmel zárta negyedik felkészülési találkozóját.

Putnok FC – BTE Felsőzsolca:  4-1 (Nagy, Buda, Laczkó, Riznicsenko)

Putnok FC: Cserepka (Pápai (46’)) – Buda, Csutora, Sághy, Sramkó, Dobrovolszki (Kabály (65’)), Hadházi (Laczkó (46’)), Dlehány (Petrecsko (46’)), Juhos (Nadimov (46’)), Nagy (Sipos (46’)), Katona (Riznicsenko (46’))

cc02

Sajnos a befejezéseknél rossz döntéseket hoztunk és pontatlanok voltunk. Jó iramú mérkőzést játszottunk. Agresszívabban kell futballoznunk a jövőben” – értékelt a lefújást követően Szala Ákos vezetőedző

Folytatás hétvégén Cegléden.

cc03

Leave a Reply