Hírek

“PUTNOKFC.HU A HÍREK OTTHONA”

NBI-ES JÁTÉKOS ÉRKEZETT A PUTNOKHOZ

Hat nappal a 2019/20-as bajnoki rajt előtt az élvonalban és a másodosztályban is futballozó játékost igazolt a Putnok FC.

A diósgyőri nevelésű, legutóbb az AFK Csikszereda (Román II. osztály) gárdáját erősítő Nemes Milán a legújabb szerzeménye a Putnoknak. A bal lábas, 22 éves játékos a középpályán és a védelemben egyaránt bevethető.

Nemes Milán

Milán mindössze 18 éves volt amikor bemutatkozott a DVTK NBI-es csapatában 2015. május 17-én (DVTK – Győri ETO 4-1) és a későbbiekben a Diósgyőr alapemberévé is vált. 41 bajnokin, 5 Magyar Kupa és 3 Liga Kupa mérkőzésen ölthette magára a piros-fehért mezt. Végigjátszotta a Putnok FC – DVTK (1-4) Magyar Kupa mérkőzést 2016. november 30-án, melyre a vereség ellenére oly szívesen emlékezünk. A DVTK II. csapatában NBIII-as bajnoki találkozón összesen 28-szor kapott lehetőséget.

Hosszú évek után 2018. január 30-án igazolt el Diósgyőrből a másodosztályú Siófokhoz, ahol 26-szor jutott szerephez bajnoki, egy alkalommal pedig Magyar Kupa mérkőzésen. 2019. február 15-én ismét klubot váltott és külföldre igazolt a Román III. osztályban szereplő AFK Csikszereda együtteséhez ahol bajnoki címet ünnepelhetett.

Nemes Milán fiatal kora ellenére több mint 100 NB-s mérkőzés tapasztalatával érkezett csapatunkhoz és tovább erősíti a Putnok FC keretét. Érkezésével eggyel nőtt a DVTK nevelésű játékosaink száma, amire azért lehetünk büszkék, mert klubunk elmúlt években elért eredményei, az itt folyó szakmai munka és a biztosított körülmények vonzóvá teszik városunk csapatát még az NBI-et is megjárt labdarúgók számára is.

Természetesen üdvözöljük nálunk Nemes Milánt és kívánunk neki csapatként és az egyéni teljesítmény tekintetében is sikeres, sérülésmentes szezont!

DSC_0472

Az átigazolásoknak ezzel nincs vége, a hét folyamán újabb bejelentések várhatók.

Válasz írása