Hírek

PUTNOKFC.HU

Nagyon fontos győzelem Tiszaújvárosban

Termálfürdő FC Tiszaújváros – Putnok FC: 1-3

Tiszaújváros: Tóth Cs., Tóth M., Vincze, Gelsi, Tóth Á., Bussy, Csernák, Benke, Márton, Lőrincz, Lakatos

cserék: Herceg, Csoszánszki, Horváth

Putnok FC: Asztalos, Sramkó, Mertse, Zimányi, Galambosi, Mahalek, Kelemen, Valach, Krén, Keményffy, Ádám

cserék: Pápai, Gubacsi, Pogonyi, Magyar, Madarász, Csirszki, Katona, Takács, Sipos

A bajnokság 34. fordulójában nem várt könnyű mérkőzés a Putnok FC csapatára, hiszen idegenben a Termálfürdő FC Tiszaújváros otthonában volt szükségünk égetően a 3 pontra. Ennek szellemében lépett pályára városunk csapata és a 31. percben Kelemen Marko fejesével vezetéshez is jutottunk. Nem sokáig tartott azonban az előny, hiszen 4 perc múlva egalizáltak a hazaiak, a gólszerző Tóth Ádám volt. Amilyen gyorsan egyenlítettek a hazaiak, olyan gyorsan szereztük vissza az előnyünket, Ádám Ferenc büntetőből szerzett találata után pedig egy gólos vezetéssel vonulhattunk az öltözőbe a félidőben.

Csakúgy mint az előző fordulóban Ádám Ferenc ezúttal is duplázni tudott, hiszen a második félidő második percében ismét ő volt eredményes (szezonbeli 14. gólját szerezte)

Több találat nem született a mérkőzésen, így egy nagyon fontos találkozón sikerült 3 pontot gyűjteni a Putnok FC csapatának 4 fordulóval a bajnokság vége előtt. Reméljük ez a győzelem lökést ad a folytatásra, melyre nem is kell sokat várni, hiszen szerdán (05.12, 17:30) itthon a Sajóbábony VSE ellen lépünk pályára.

Hajrá Putnok!

Leave a Reply