Hírek

PUTNOKFC.HU

Nagy küzdelem – nem sikerült pontot szerezni a Kisvárda ellen

Hazai környezetben, ideális futballidőben léphettünk pályára a Kisvárda Master Good II csapata ellen a bajnokság hatodik játéknapján. Mindkét csapatnak akadt volna javítani valója az előző forduló után és bizony ennek megfelelően nagy elánnal lépett pályára mind a hazai mind pedig a vendég alakulat.

A találkozó 8. percben egy büntetővel a vendégek jutottak előnyhöz, így még nagyobb erőket kellett mozgósítanunk az eredmény helyreállításához. Mindez meg is történt, hiszen már az első játékrész alkalmával is többször veszélyes szituációban jutottunk a vendég tizenhatoson belülre, sajnálatos módon büntetőből sem sikerült betalálnunk.

A második félidőben pedig szinte teljes mezőnyfölénybe kerültünk, több veszélyes támadás után a nemsokkal korábban pályára lépő Juhos Dávidnak sikerült egalizálnia a 77. minutában. Nem tartott azonban sokáig az örömünk, hiszen közvetlen a gól után ugyan még kezdeményezőbbnek tűntünk és jobban benne volt a levegőben az esetleges fordítás, mintsem az ami történt. A 82. percben egy Kisvárdai támadás végén előbb kapusunk, Cserepka András óriási bravúrral tolta felső lécre a labdát, a kipattanóra azonban a vendégek játékosa Simon eszmélt a leggyorsabban, ismét előnyhöz juttatva a szabolcsi alaklatot. Helyzetünk ugyan volt még az utolsó percekben, újra egyenlítenünk azonban sajnos már nem sikerült.

Szokásos forgatókönyv. Meccs végén újra azt nyilatkozza az ellenfél edzője, hogy jobban játszottunk. Csak ez most már kezd unalmassá válni. A második félidőben felborult a pálya, nagy nehezen tudtunk is egyenlíteni, majd a semmiből ismét vezetést szerzett a vendég csapat. Csinálják becsülettel a játékosok a dolguk, reméljük jövőben végre a szerencse is mellénk áll. Ki kell emelnem a csereként pályára lépő játékosokat, sokat tettek ők is hozzá ma.” – értékelt a lefújást követően Szala Ákos vezetőedző

Putnok FC – Kisvárda Master Good II: 1-2 (Juhos ill. Driton, Simon)

Leave a Reply