Hírek

PUTNOKFC.HU

MEGYEI RANGADÓ: MEGELŐZNÉNK A TISZAÚJVÁROST

KÉT HÉT UTÁN ÚJRA BORSODI DERBIZÜNK

A 15. fordulójához érkeznek az NBIII-as labdarúgó bajnokság küzdelmei, melyet (mint minden mást) beárnyékol a koronavírus járvány terjedése. Jelen helyzetben már minden lejátszott mérkőzésnek “örülni” kell, ugyanakkor muszáj betartani azokat az, intézkedéseket, amelyek elengedhetetlenek a nézők, szurkolók, játékosok és mindannyiunk biztonsága érdekében. A legfontosabb és a holnapi mérkőzést is érintő szabályozás, hogy kötelezővé vált az arcmaszk használata minden sportrendezvényen. Ennek részleteiről a tegnapi cikkünkben olvashatnak.

KÖTELEZŐ LETT AZ ARCMASZK VISELÉSE

P-T2 

HULLÁMZÓ TELJESÍTMÉNY

Ebben a bajnokságban meglehetősen hullámzó teljesítményt nyújt csapatunk, mindössze egyszer fordult elő, hogy egymás után kétszer is nyerni tudtunk (Putnok – Hatvan 4-2, Putnok – Gyöngyös 3-0). A vasárnapi ellenfelünkről, a Tiszaújvárosról ugyanez elmondható, igaz ők két alkalommal tudták egymás utáni két meccsüket megnyerni (DVTK II. – Tiszaújváros 2-3, Tiszaújváros – DVSC II. 3-1 illetve Salgótarján – Tiszaújváros 1-2, Tiszaújváros – Tiszafüred 4-0). 

Eléggé kiszámíthatatlan, hogy a két csapat az adott napon milyen teljesítményre képes így aztán előre szinte megjósolhatatlan, hogy vasárnap mire mennek egymással a felek. A Putnok és a Tiszaújváros összecsapásai mindig nagy izgalmakat hoznak és sokszor csak egy gól dönt valamelyik gárda javára. Tavaly ősszel is csak egygólos siker született a Várady Béla Sportközpontban, de sajnos nem a mi javunkra….

DSC_0118Tavaly augusztusban Csicsek Levente góljával az Újváros nyert Putnokon

A KERETHELYZET NEM VÁLTOZOTT

Eltiltottunk továbbra sincs, de sérültjeink bőven vannak, épp ezért Fehér Balázs merítési lehetőségei igencsak szűkösek. Ugyanakkor a fiúk többször is bizonyították már, hogy megfogyatkozott létszámmal is képesek felvenni a versenyt akár olyan topcsapatokkal is, mint a Jászberény. A fiatalabb játékosaink és a Sajóvölgyés fiúk többször is bizonyították már, hogy ha lehetőséget kapnak, élni tudnak vele. Ebben bízhatunk a Tiszaújváros elleni mérkőzésen is, melyen nem lehet más célunk, mint a győzelem megszerzése.

DSC_0186Kismarton Balázs tavaly kezdő volt, most sajnos nem lehet ott…

Amennyiben sikerülne legyőznénk a Tiszaújvárost egy ponttal megelőznénk őket a tabellán még úgy is, hogy egy mérkőzéssel kevesebbet játszottunk mint megyei riválisunk.


JÁTÉKVEZETÉS

Játékvezető

A vasárnapi mérkőzést Mencsik László vezeti majd, az asszisztensek Hovanecz Máté László és Juhász Ádám lesznek.
DSC_0075A tavaly őszi Putnok – Tiszaújváros rangadót is Mencsik László (középen) vezette

A 15. FORDULÓ PROGRAMJA

Sajnos nem lesz teljes a 15. forduló sem miután a Tiszafüredi VSE – Balassagyarmati VSE mérkőzést el kellett halasztani. Azon kívül viszont 9 mérkőzést a tervek szerint lejátszanak. A forduló rangadója egyértelműen a Füzesgyarmat és a Jászberény összecsapása lesz, de érdekes lehet mire megy egymással a BVSC és a Kisvárda II. Megyei rangadóra kerül Hevesben is, ahol az Eger három hét elteltével játszhat újra méghozzá a Gyöngyössel.

15. forduló jav.


RANGADÓT JÁTSZIK AZ ÓZD-SAJÓVÖLGYE

Második számú csapatunk nagy rangadót játszik, hisz a bajnokságot vezető, 10-ből 10 mérkőzést nyerő Borsodnádasd otthonába tesz látogatást. Kíváncsian várjuk mire mennek az Ózd-Sajóvölgyés fiúk az első számú bajnokaspiráns ellen.

Borsodnádasd-Ózd-Sajóvölgye

Válasz írása