Hírek

“PUTNOKFC.HU A HÍREK OTTHONA”

MEGYEI RANGADÓ: HATPONTOS MECCSET JÁTSZUNK A TÁLLYÁVAL

KIÉLEZETT VERSENYFUTÁS

Igazi borsodi rangadóra kerül sor vasárnap délután a Várady Béla Sportközpontban, az NBIII-as labdarúgó bajnokság 27. fordulójában ugyanis a Tállya együttese látogat Putnokra. A rangadó szó ez esetben abszolút helytálló mert a bennmaradásért folytat ádáz küzdelmet mindkét gárda, melyben mindkét fél komolyan érintett. Milyen kár, hogy nem a dobogóért harcolunk a megyei riválissal…

Miután a tabella 15. helyén álló Tállyának 27 pontja van, nekünk pedig 24, egy győzelemmel utol érnénk a pontok számában őket. Mindkét csapatnak nagyon kellene a győzelem, ellenfelünk egy siker esetén akár a kieső zónát is elhagyhatná, mi pedig zárkózhatnánk egy nagyot. Erre mondják, hogy hatpontos mérkőzés.

A Tállya hozzánk hasonlóan rosszul kezdte a tavaszi szezont, otthon kaptak ki a Tiszafüredtől, azt követően viszont négy meccsből hármat is megnyertek. Ők le tudták győzni azt a Salgótarjánt és a Mezőkövesd II-őt, akiktől mi kikaptunk, a múlt héten pedig egy ötössel küldték haza a Sényőt, akiket mi 10 emberrel sem tudtunk megverni. Mondhatni önbizalommal telve és jó formában érkeznek hozzánk azzal az eltökélt szándékkal, hogy Putnokon is nyerjenek.

Ősszel egyébként 0-0-ás döntetlent játszottunk velük. Akkor a meccs vége maradt különösen emlékezetes hisz nem kis tűzijátékot rendezett a kapunk előtt a Tállya, de a győztes gólt nem sikerült megszerezniük.

Reméljük holnap nekünk jön ki a lépés és végre behúzzuk tavaszi első győzelmünket. Úgy kellene a három pont mint egy falat kenyér…

DSC_0742


JÁTÉKVEZETÉS

Játékvezető

A borsodi derbit Gál Péter vezeti, segítői Deme Rajmund és Kurinka Béla lesznek.


A 27. FORDULÓ MÉRKŐZÉSEI

A forduló legnagyobb rangadója a BVSC és a Füzesgyarmat összecsapása lesz, de érdekesnek tűnik az idegenben parádésan teljesítő Kisvárda II. egri vendégszereplése is. A kiesés elől menekülők közül a Mezőkövesd II. és a Gyöngyös egymás ellen játszik a hétvégén.

27. forduló

 

 

 

Válasz írása