Hírek

“PUTNOKFC.HU A HÍREK OTTHONA”

MEGTÖRT AZ ÁTOK, PUTNOKON NYERT A PUTNOK

A negyedik neki futásra csak sikerült hazai környezetben is nyernünk! A Salgótarján elleni vasárnapi bajnokin három büntetőből kettőt értékesítve és egy kontratámadást szépen végigvezetve háromszor vettük be ellenfelünk kapuját. A mérkőzésbe még az is belefért, hogy a hosszabbítás utolsó percében megszerezze szépítő találatát a nógrádi alakulat. Pozitívum, hogy ismételten iszonyat mennyiségű helyzetet dolgoztunk ki, az már kevésbé, hogy ezek közül akcióból mindössze egyet használtunk ki. A lényeg viszont, hogy a szezonban negyedszer örülhettünk Putnok sikernek!!!

Putnok-Salgótarján2


TÁVOLLÉVŐK

Először fordul elő a szezonban, hogy nem csak sérülés, hanem eltiltás miatt is van távollévő a Putnok keretéből. Bodnár Dominik bokaszalag sérülése, míg Kemény Tamás eltiltás miatt nem játszhatott a vasárnapi derbin. A Putnok FC támadója a legutóbbi sajóbábonyi bajnokin megkapta ötödik sárga lapját, ezzel likvidálta magát csapatunk hétvégi, Salgótarján elleni meccséről.

A KEZDŐ TIZENEGY

Egyetlen változás történt a csapatunk kezdőjében a múlt héthez képest. A sérüléséből felépült Bene Attila visszakerült a kezdő tizenegybe, míg az eltiltott Kemény Tamás nem lehetett ott.

Kezdő 8-1

 

Football-Field-Vector


 

A MÉRKŐZÉS

I. FÉLIDŐ

A mérkőzés első félidejét teljes mértékig irányítása alatt tartotta csapatunk. A már megszokottá váló dominancia elsősorban a támadójátékunkat jellemezte, ügyesen tettük-vettük a labdát mégsem akcióból, hanem büntetőből szereztünk vezetést a találkozó 12. percében. A Madarász János által kiharcolt tizenegyest Süttő Attila értékesítette magabiztosan.

IMG_0280

A gól után még “éhesebbek” lettünk és nagyon benne volt a játék képében egy újabb hazai találat. A 21. percben kezezés miatt ismét büntetőt ítélt a játékvezető a partjelző intésére, Süttő Attila másodjára a kapufát lőtte telibe, de a lecsorgóból is gólt szerezhettünk volna Bene Attila révén, de Megyeri Gábor biztosan fogta a próbálkozást.

IMG_0327

A 24. percben a Salgótarján első komoly helyzete is megvolt, Mahalek Marcell mentett az utolsó pillanatban szögletre. Négy perc elteltével kettőre nő az előnyünk. Süttő Attila előkészítő szerepben, a vendégek szöglete után a Zimányi Ádámtól kapott labdával nyargalt előre és hozta 100%-os helyzetbe Mariust, aki meg sem állt a tarjáni kapuig, majd belőtte második gólunkat!

IMG_0343

A félidő utolsó negyedórájában még akadtak izgalmak a kapunk előtt, de Fülöp Gergő Zimányi Ádámmal és Mahalek Marcellel koprodukcióban két alkalommal is tisztázni tudott. A szünet előtt még Tóth Szabolcsnak, majd Mahalek Marcellnek is adódott gólszerzési esélye, nem is kicsi, de azok már kimaradtak. A félidőre 2-0-ás vezetéssel vonulhattunk.

IMG_0357

II. FÉLIDŐ

Bár a második félidő elején megint csak nekünk voltak lehetőségeink, a fekete mezes vendég alakulat egy jó 10 perces periódust tudhatott a magáénak, amikor leginkább a bal szélről a védelmünk mögé tudtak kerülni. Ez idő tájt több jó beadás illetve átlövés is próbára tette a putnoki védelmet, de a fiúk jól állták a sarat.

IMG_0390

Nálunk Katona Bence került ziccerbe az 58. percben, a lövését Megyeri Gábor védte. Hat perccel később a Madarász-Bene duó hozhatta volna össze a harmadik gólunkat, nem sokon múlt. A 68. percben aztán a Katona Bence felbuktatásáért megítélt tizenegyest Süttő Attila varrta be, amivel már 3-0-ra vezettünk. 

IMG_0520

Az utolsó húsz percben igazi tűzijátékot csinálhattak volna a fiúk, ha a kulcspillanatokban nem hibáznak, így a putnoki gólok száma nem növekedett tovább. Ribarics Roland viszont betalált kozmetikázva kicsit a végeredményt, ami 3-1 ide!

IMG_0431

A fotókat Szabó Grétának köszönhetjük!

ÖSSZEGZÉS

Egyértelműen megérdemelte a vasárnapi győzelmet a Putnok FC, a találkozó 90%-ában a kék mezes srácok akarata érvényesült és a helyzetek alapján még gólarányt is javíthattak volna. A játék képe egyértelműen biztató, a védekezésünk is kezd szépen összeállni, bár nem néztek szembe megoldhatatlan feladatokkal, de mégis észnél kellett lenni. A végén bekapott gól már a nem megfelelő koncentráció számlájára írható.

Fontos hazai győzelem, amolyan lelkünket simogató és persze az önbizalmunkat növelő, hisz egy hét múlva a Jászberénnyel játszunk Gyöngyösön!

JÁR A GRATULÁCIÓ A CSAPATNAK! SZÉP VOLT FIÚK! HAJRÁ PUTNOK!!!

3-1


TABELLA
 
Annyira szoros a mezőny, hogy a két héttel ezelőtti győzelmünkkel egyetlen egyet sem léptünk előre a tabellán, a Salgótarján elleni siker pedig egy pozíció javulást eredményezett számunkra. Jelenleg 4 győzelemmel, 1 döntetlennel és 3 vereséggel, 13 megszerzett ponttal a 8. helyen vagyunk.

A 8. FORDULÓ ÖSSZES EREDMÉNYE

Mérkőzések 8-1

KÉREM A  KÖVETKEZŐT

Kétszer egymás után is idegenben lép pályára csapatunk, a jövő vasárnap a Jászberénnyel játszunk Gyöngyösön, majd egy hét múlva Tiszaújvárosba vezet utunk.

JÁSZBERÉNYI FC – PUTNOK FC
Időpont: 2018. OKTÓBER 7.  VASÁRNAP 14:30
Helyszín: Gyöngyös, Kömlei Károly Sporttelep

 

TÁMOGATÓINK

Nagy köszönettel tartozunk a Putnok FC-nek támogatást nyújtó helyi vállalkozóknak!

 • Barkácsbolt Putnok – Nagy Zoltán
 • Krisz-Kraksz Papírbolt – Guba Krisztián
 • Hami-Shop – Dobák Balázs
 • Molnár Gyula – Zöldség-Gyümölcs
 • Norbi Sarki Húsboltja – Demény Norbert
 • Kuci Élelmiszer – Galyas Edit “Husi”
 • Ezerszáz Kft. Goods Market Putnok
 • Pizza-Bár – Sáfrányné Héthy Erzsébet
 • Vekni Kft. Putnok
 • Élel-Mister Vegyesbolt
 • Gesztenyés Söröző – Madarászné Fóris Erika
20170916_105633
TÁMOGATÓNK: BARKÁCSBOLT PUTNOK, NAGY ZOLTÁN

Válasz írása