Hírek

PUTNOKFC.HU

Második felkészülési mérkőzésén lépett pályára a csapat

003

Január 19-én 14 órai kezdettel lejátszotta második felkészülési találkozóját a Putnok FC. Helyszínül ezúttal is az Elek Ákos Utánpótlás Központ műfüves pályája szolgált, ellenfelünk pedig a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei első osztályban szereplő Tarpa SC együttese volt.

001A napi edzésrutin mellett fontos szerepet kap a felkészülés során a barátságos összecsapások beiktatása. A Tarpa elleni összecsapáson, ugyan a terhelés miatt már időnként kiütközött a fáradtság, Szala Ákos vezetőedző ennek ellenére helyenként szép megoldásokat, látványos elfutásokat, magas szintű taktikai fegyelmet és remek mentalitást figyelhetett meg a 90 perc során.

Labdarúgóink ezúttal hét találatig jutottak a mérkőzésen, lökést adva maguknak ezzel az igen csak kemény fizikai terhelés időszakában.

Putnok FC – Tarpa SC: 7-1 (Juhos (2), Hadházi, Szics, Sághy, Katona, Laczkó)

Putnok FC: Cserepka – Buda (Kabaly (46′)), Sághy, Csutora, Szics, Dobrovolszki, Juhos, Dlehány (Horváth (46′)), Hadházi (Jakab (46′)), Petrecsko, Laczkó (Katona (46′))

Csinálják a srácok becsülettel az edzésmunkát, ezért a mai nap már bőven érezhetőek voltak a fáradtság jelei.002 Akaratban nem volt hiányérzetem” – értékelt a barátságos mérkőzést követően Szala Ákos vezetőedző

Folytatás Tiszaújváros ellen.

Leave a Reply