Hírek

PUTNOKFC.HU

Maradnánk a győzelem útján – hétközi hazai a Sajóbábony ellen

Május 12-én hétközi forduló keretein belül kerül megrendezésre az NBIII labdarúgó bajnokság 35. fordulója. Csapatunk ezen a játéknapon hazai pályán a Sajóbábonyi VSE ellen lép pályára.

A Sajóbábonyi csapat jelenleg a tabella 19. helyét foglalja el, utóbbi 5 bajnokijukon 1 győzelemmel és 1 döntetlennel 4 pontot sikerült gyűjteniük. Legutóbb hazai környezetben a Sényő ellen szenvedtek 0-1-es vereséget.

Ami minket illet folytatnánk azt amit az elmúlt hétvégén sikeresen teljesítettünk, erőt és lendületet merítve a Tiszaújváros elleni sikerből, ezúttal itthon is nagyon fontos lenne a 3 bajnoki pont begyűjtése, hiszen a kiesés elleni küzdelem továbbra is igen csak kiélezett.

A Putnok FC – Sajóbábonyi VSE mérkőzés ezúttal is nézők előtt kerülhet megrendezésre, a hatályos rendelkezéseknek megfelelően ezen a találkozón is csak védettségi igazolvánnyal és a hozzá tartozó személyi azonosítóval lehet a lelátón helyet foglalni. Felhívjuk Tisztelt Szurkolóink figyelmét, hogy az okmányokat belépés előtt ellenőrzik, ezek hiányában a mérkőzés nem látogatható! A találkozóra a védettségi igazolvánnyal rendelkező szurkolók belépése ingyenes.

A ma esti mérkőzésen a játékvezető Takács Ákos, segítői Benkő Róbert és Novák Levente lesznek.

Putnok FC – Sajóbábonyi VSE – 2021. május 12. – 17:30 – Várady Béla Sportközpont

Leave a Reply