Hírek

“PUTNOKFC.HU A HÍREK OTTHONA”

VÉGEREDMÉNY: PUTNOK FC – AQVITAL FC CSÁKVÁR 0-2

Putnok-Csákvár2
 ÉLŐ EREDMÉNY: PUTNOK FC – AQVITAL FC CSÁKVÁR 0-2 (0-2)
Putnok Csákvár
 
PUTNOK FC
reset-2-color-hi Soccer_ball Sárga lap  
AQVITAL FC CSÁKVÁR
reset-2-color-hi Soccer_ball Sárga lap
 1 Fülöp Gergő      
   31 Hermány Bence        
 3 Nyisalovits Donát
         3 Baranyai Ádám    
 
 
 4 Tóth Szabolcs
   57′
   4 Kiprich Dávid      
 
 5 Madarász János
  65′
 24′

   5 Dulló Martin        
 7 Zimányi Ádám
 
 
 92′
   6 Molnár Csaba
       
 9 Mezőssy Levente   65′
 
     15 Sejben Viktor  
 15′    
 11 Katona Bence    
     16 Mészáros Dávid  77′
 
   
 13 Mahalek Marcell  
       20 Nándori Botond        
 14 Süttő Attila
 
 39′
   24 Oroszi Dániel    33′
 23 Constantinescu D-M.
 

     25 Nagy Zsolt  77′
   23′
 
 33 Csirszki Martin
  79′
       42 Falusy Bálint  
 
  CSERÉK reset-2-color-hi Soccer_ball Sárga lap   CSERÉK reset-2-color-hi Soccer_ball Sárga lap
 21 Elek István
         1 Markek Tamás        
 2 Csicsvári Milán   79′
       7 Tamás Nándor  
     
 8 Varga Márkó
 
       10 Bobál Gergely      
 12 Czető Márk  
       13 Csilus Ádám  
     
 16
Illés Richárd   65′

   72′  14 Farkas Aurél      
 17 Kemény Tamás
  65′
       17 Galambos Ádám  77′
     
 
 
       23 Daróczi Zoltán  77′
     
  VEZETŐEDZŐ           VEZETŐEDZŐ        
  KOSZTA PÉTER
          SZIJJÁRTÓ ISTVÁN
       
A MÉRKŐZÉS ESEMÉNYEI PERCRŐL PERCRE:

92. perc: Még egy szabi a Csákvárnak és egy sárga Zimányi Ádámnak, aztán vége. A Csákvár nyert 2-0-ra, ők jutottak a Magyar Kupa következő körébe. 

90. perc: Két perc hosszabbítás. Vendég sarokrúgás. Katona Bence emeli ki, visszatámadnak belőle. 

89. perc: Szépen forgolódik az ellenfél játékosai között Süttő Attila, passzolna Katona Bencének, picit hosszan vette át, így álommá foszlik a lehetőség.

87. perc: Molnár Csaba szemben a kapuval, két védőnk zár össze előtte, így hiába lőtte el, szögletre vágódik a játékszer.

85. perc: Körbejáratják a fehér mezesek a tizenhatosunkat, Galambos Ádám elégeli meg, ellövi, fölé-mellé.

82. perc: Egy előrevágott labdába Csicsvári Milán piszkált bele, a vendég hálóőr üggyel-bajjal de fogta.

81. perc: Az emberelőnyben támadó Csákvár újabb gólt szerezhetne, Fülöp Gergő vetődik bele közelről a lövésbe, a gellert kapó labdát Csicsvári Milán passzolta a kapusának, aki kivágta. Nem sokkal később ismét Gergő véd egy abszolút ziccert. Már számolni sem tudjuk mennyit védett.

79. perc: Csicsvári Milán is lehetőséget kap, Ő a harmadik becserélt játékos, Csirszki Martin jött le.

77. perc: Mészáros Dávid és Nagy Zsolt hagyja el a játékteret, Galambos Ádám és Daróczi Zoltán a helyén.  A cserék előtt Süttő Attila a bal szélről durrantott a kapu oldalhálójába. 

77. perc: Putnoki szabadrúgás, Süttő Attila lövése 40-ről is süvít mint a puskagolyó, kapura is ment, a csákvári portás fogja.

72. perc: Lendületes putnoki támadás, a végén egymás után két szögletet is rúghattunk. Csirszki Martin veszítette el a labdát Illés Richárd utolsó emberként szabálytalankodik, amiért piros lapot kap.

70. perc: Nagy Zsolt kerül sokadszorra helyzetbe, egy az egyben mehetett kapura, de nem sikerült a jó formában védő Fülöp Gergő mellett eltennie. A bravúros védés újabb követi, a jobb szélről is kap egyet a putnoki portás, ezt is fogta.

68. perc: A Kemény-Katona duó zavarta meg a Csákvár védőjét, szögletet harcolnak ki. A pontrúgást Hermány Bence öklözte ki.

65. perc: Kettős cserét hajtottunk végre. Kemény Tamás váltotta Mezőssy Leventét, Illés Richárd Madarász Jánost.

64. perc: Azt nem mondhatjuk, hogy nem járattunk szépen körbe a labdát a vendégek tizenhatosánál, de a lövés sajna rosszul sikerült, Marius lőtt fölé.

60. perc: Kezezés miatt kapunk pontrúgást az oldalvonal mellől. Süttő Attila végezte el, Hermány Bence öklözi ki, Marius visszaemeli, Süttő Attila a földön, újabb szabi, a tizi sarkától. Csirszki Martin ível, mindenki emelkedik, les miatt lefújva.

57. perc: Jobb szélső védőnk, Tóth Szabolcs kaszálta el Nagy Zsoltot, jutalma egy szép sárga lap.

53. perc: Sejben Viktor lőhetné be második gólját egy vendég akció végén, Fülöp Gergő szépen hárít. A szögletet Mahalek Marcell fejeli ki.

51. perc: Kísért a múlt, kb. ugyanonnan rúghat szabit a Csákvár, ahonnan két hete Lippai Ákos. Molnár Csaba is a rövidet vette célba, de mellé ment a próbálkozás.

49. perc: Nagy Zsolt forgatta meg védőinket, a lövésig is eljut, a kimozduló Fülöp Gergő szépen zárta a szöget, a felpattanót kiemeljük. Fél perc múlva egy bal oldali ívelést a hosszún tűzték kapura, Gergő fogja a rövidet és nagyot véd, majd rávetődik a labdára.

47. perc: Mahalek Marcell veszítette el a labdát a tizenhatosunk előterében, de visszaszerezte, sőt szöglet sem lett belőle.

46. perc: Nem cseréltek a csapatok. Mi kezdjük a második félidőt.

FÉLIDŐ

45+1. perc: A ráadásban még kapunk egy szabit, ebből semmi nem lett, jöhet a szünet.

45. perc: Remek indítás Süttő Attilától Mezőssy Leventének, befelé cselez, elesik, büntető nincs. Tóth Szabolcsé a játékszer, putnoki szöglet.

43. perc: Egy lehetőség előttünk, Süttő Attila ér el egy elérhetetlennek tűnő labdát az alapvonal előtt, Mezőssy Levente kapja a tizenhatoson belül, aki visszateszi társának, jön a beadás, érkező megint nincs.

42. perc: Lesre játszunk, eddig jól, kétszer egymás után is lenget a partjelző.

39. perc: Süttő Attila csúszik rossz ütemben be az ellenfelének, jár érte a sárga.

35. perc: Egykapuzik a Csákvár, kicsit szétestünk, de valahogy megúszunk egymás után több veszélyes helyzetet is.

32. perc: A középpályán eladott labdából támad a fehér mezes alakulat, Nagy Zsolt cselez, Nyisalovits Donát lép bele a beadásába, szöglet. A sarokrúgás után a láberdő között Oroszi Dániel elé kerül a labda, aki kilőtte a jobb felsőt mint a pinty. (0-2)

28. perc: A jobb szélen lépegetett fel a vendégcsapat, Oroszi Dániel fűzné be Mahalek Marcellt eredménytelenül, szöglet. A kornert Nyisalovits Donát fejeli ki.

24. perc: Madarász János is sárgul már a játékvezető ítélete alapján.

23. perc: Nagy Zsolt kap sárga lapot, Zimányi Ádámot rúgta fel. A szabadrúgást Süttő Attila íveli fel, Tóth Szabolcs szépen emel középre, Katona Bence küzd, de a csákváriaké a játékszer.

20. perc: A vendégek szeretnék növelni góljaik számát, Mezőssy Leventétől kaparintják meg a labdát a bal szélünkön, az ívelést senki nem éri el elsőre, aztán megint ide-oda pattog a labda, frászt akarunk kapni ettől, jön Fülöp Gergő.

18. perc: Hatalmas egyenlítési lehetőség előttünk. Csirszki Martin kiváló labdájával Madarász János fut a bal oldalon, egy csel után laposan középre teszi, ajtó-ablak, érkező nincs, csak az üres kapuba kellett volna kotorni…

15. perc: Teljesen váratlanul vezetést szerez a Csákvár, Nagy Zsolt egészen az alapvonalig futott versenyt Nyisalovits Donáttal, de csak begyötörte, fel akartunk szabadítani, rárúgtuk Sejben Viktor lábára, a labda a léc alatt a hálóban kötött ki. (0-1)

11. perc: Balról akciózik a Csákvár, a centerezés egy társat keres, Süttő Attila oldja meg higgadtan, kiemeli a labdát.

9. perc: Újabb putnoki lövés, ezúttal Katona Bence az elkövető, trükkösen csavarodik a labda, de sajnos fölé.

8. perc: Marius labdaszerzése után támadunk, Tóth Szabolcs és Zimányi Ádám harcol meg a labdáért, Csirszki Martin elé kerül, aki távolról megkínálja, nem sokon múlt… Fél perc múlva Mezőssy Levente is a tizenhatoson kívülről próbálkozik, ez is mellé.

5. perc: A Csákváré az első szöglet, elsőre nem, másodjára elfejeljük, Fülöp Gergő kezeibe jut a laszti.

3. perc: A vendégeknél volt többet a labda, de mégis nekünk adódott lehetőségünk, Madarász János futott el a jobb szélen a megkapott keresztlabdával, középre adott, Katona Bence elől Hermány Bence vette birtokba a labdát.

0. perc: A Csákvár indította útjára a labdát. A vendégek fehérben, mi kékben játszunk.

14:55. perc: A mai napon kezdetét veszi a Magyar Kupa 2018/19-es sorozata. A 6. fordulóban a Putnok FC az NB2-es Aqvital FC Csákvár együttesét fogadja. Szeretettel köszöntjük online közvetítésünk követőit! HAJRÁ PUTNOK!!!!

Válasz írása