Hírek

PUTNOKFC.HU

LEZÁRULT AZ ŐSZI SZEZON: A 14. HELYEN TELEL A PUTNOK FC

Ma délután bepótolták azt a három mérkőzést melyet az ősz folyamán el kellett halasztani az NBIII Keleti csoportjában. Az eredmények természetesen hatással voltak a bajnoki tabellára, a Putnok FC helyezésére amely most már véglegesnek és a félszezon tekintetében lezártnak nyilvánítható.

Miután a Hatvan hazai pályán kikapott a Tiszaújvárostól, eldőlt hogy nem tudták beelőzni csapatunkat, így az őszt a még bennmaradást érő 14. helyen zártuk. A legutolsó három meccsét megnyerő Gyöngyös viszont pontszámban beért minket, csak jobb gólkülönbségünkkel előzzük meg őket.

DSC_0356A Gyöngyöst sikerült legyőznünk (3-0)

Két hazai siker mellett egy vendég győzelem született a mai napon. Íme az eredmények:

13. forduló:
EGER SE – FÜZESGYARMATI SK 2-1 (0-1)
Gólszerző: Gresó Mátyás 51′, 57′ (T) ill. Ramos Colon Luis 39′

17. forduló:
FC HATVAN – TERMÁLFÜRDŐ FC TISZAÚJVÁROS 1-2 (0-1)
Gólszerző: Czibolya Gábor 62′ ill. Pap Zsolt 11′, Kristófi Sándor 25′

18. forduló:
GYÖNGYÖSI AK-MÁTRA BETON – DEBRECENI VSC II. 2-0 (0-0)
Gólszerző: Bartusz Dániel 68′, Gaal Michael Ambrose 90′ ill. –


Tabella

A Tiszakécske négypontos előnnyel lett a Keleti csoport őszi bajnoka, a második helyen a Jászberény zárt. A Füzesgyarmat legyőzésével az Eger fellépett a tabella 3. helyére letaszítva onnan a BVSC-Zuglót. A Füzesgyarmat végül az 5., a Balassagyarmat a 6. helyen telel.

Az alsóház első helyét, egész pontosan a 11. helyet a Cegléd bitorolja megelőzve a DVSC II. és a DVTK II. gárdáit. A Putnok FC a 14. még éppen bennmaradást érő helyről várhatja a tavaszi folytatást, de csak jobb gólkülönbséggel előzzük meg a 15. Salgótarjánt és a 16. Gyöngyöst. A 17-18-19. pozícióban a Hatvan, a Tállya és a Sajóbábony triója foglal helyet. Az őszi utolsó a Mezőkövesd tartalékcsapata lett.

21. forduló

 

Válasz írása