Hírek

“PUTNOKFC.HU A HÍREK OTTHONA”

LEZÁRULT AZ ÁTIGAZOLÁSI IDŐSZAK: RÉGI-ÚJ ARC TÉRT VISSZA

A Magyar Labdarúgó Szövetség szabályzata értelmében a téli átigazolási időszak 2020. január 15-től 2020. február 14-én éjfélig tartott. A labdarúgó csapatok még az utolsó pillanatokban is próbáltak nyélbe ütni néhány üzletet, lehet épp a legnagyobb góllövőt sikerült az utolsó napokban becserkészniük.

A Keleti csoportban a Putnok FC az átigazolási időszak egyik legaktívabb szereplője volt, hisz összesen 17 játékosmozgás történt csapatunk háza táján. 8 játékost igazoltunk és 9-en máshol folytatják. Az utóbbi években télen ilyen nagy keretváltozásra nem volt példa Putnokon.

Stílusosan az utolsó napon, lényegében pár órával a transzferpiac zárása előtt sikerült leigazolnunk vagy mondhatjuk úgy is, visszaigazolnunk a Sajóvölgye Focisuli nevelésű Takács Tamást, aki tavaly nyáron csatlakozott a Bánhorváti-KBSC keretéhez. A középpályás és szélső védő poszton is bevethető 19 éves játékos eddigi pályafutása során 17 mérkőzésen lépett pályára és 2 gólt szerzett. Ebből 5 alkalommal az NBIII-ban szerepelt, a Putnok FC színeiben. 2012. március 24. és 2019. április 23. között a Sajóvölgye Focisuli játékosa volt. Persze voltak átfedések, hisz a Putnok FC-nél két éve kettős igazolással játszott. A fiatal játékos több poszton is megállja a helyét, harcos, nagy küzdőszellemmel bíró labdarúgó aki imád cselezni és kiveszi a részét a védekezésből, de a támadások felépítéséből is. Köszöntjük őt újfent Putnokon, sikeres, sérülésmentes szezont kívánunk neki!

Takács Tamás

Válasz írása