Hírek

PUTNOKFC.HU

Lejátszottuk első felkészülési mérkőzésünket

Január 14-én 16 órai kezdettel lejátszotta első felkészülési mérkőzését a Putnok FC csapata. Szala Ákos és tanítványai a héten kezdték el a közös munkát, pénteken estére pedig már a Mezőkövesd II. csapatát fogadták az Elek Ákos Utánpótlás Központban.

PFCMK cikk1A ködös, hideg időben egy kifejezetten jó iramú találkozót játszott a két csapat. A vendégeknél többen léptek pályára a Mezőkövesd első osztályú csapatából is, a hazai alakulat viszont ennek ellenére mezőnyfölényben, jól járatva a labdát, szép akciókat vezetve tartotta kézben a mérkőzést.

A felkészülési találkozókon ugyan ahogy tudva lévő nem az eredmény a legfontosabb szempont, egy-egy magabiztos győzelem ugyanakkor mégis egyértelműen lökést és pozitív impulzust adhat a kemény edzésmunka folytatásához.

Próbázóink is pozitív benyomást tettek Szala Ákos trénerre, hasznos tagjai voltak a helyenként látványosan játszó Putnok FC-nek.

Putnok FC – Mezőkövesd II: 5-0 (Nagy 3, Dlehány, Nadimov)

Putnok: Pápai (Cserepka (46′)) – Buda, Sághy (Fülöp (46′)), Csutora, Szics, Dobrovolszki, Hadházi (Juhos (46′)), Laczkó (Dlehány (46′)), Petrecsko, Katona (Nadimov (46′)) Nagy

Jó iramú mérkőzést játszottunk a kulturáltan és szervezetten játszó Mezőkövesd ellen. Magasabb színvonalat képviseltek, mint amely bajnokságban szerepelnek. Saját csapatom játékával elégedett vagyok, főleg ahhoz képest, hogy az első felkészülési mérkőzést játszottuk. Helyenként jó játék, végig jó mentalitás jellemzett minket a mai napon. Elsőre jó volt, de fejlődnünk kell tovább” – értékelte a látottakat Szala Ákos vezetőedzőPFCMK cikk2

Csapatunk felkészülési programjában további öt barátságos találkozó szerepel, legközelebb a Tarpa csapata vendégszerepel városunkban.

Leave a Reply