Hírek

“PUTNOKFC.HU A HÍREK OTTHONA”

LAKATOS KRISZTIÁN – SVF GYŐZELMET VÁR A GYULAI VISSZAVÁGÓN IS

Egy kérdés egy válasz rovatunkban a Sajóvölgye U14 bajnokcsapatának tagját, a középpályásként futballozó Lakatos Krisztiánt kérdeztük meg közvetlenül a Grosics Akadémia elleni győzelmet követően. A 3-2-es sikerből az egész csapat maximálisan kivette a részét, de Krisztián teljesítménye külön kiemelendő, aki rengeteget robotolt, futott a pályán, szervezte a támadásokat, cseleivel, irány- és ritmusváltásaival számtalanszor hozta zavarba a vele farkasszemet néző gyulai játékosokat. A bajnokságban 29 gólt szerző 14 éves labdarúgó nagyon pozitívan tekint a Grosics Akadémia elleni visszavágó elé, kívánjuk, hogy minden úgy történjen, ahogy Ő jósolta.
Íme a vele készült interjú:


Lakatos Krisztián

Nagyon-nagyon jól játszottatok ezen a mérkőzésen és be is zsebeltétek a győzelmet, talán a gólok számában lehet kisebb hiányérzetünk. Te hogy látod, hogyan értékelnéd ezt a mérkőzést?

LAKATOS KRISZTIÁN: Sokkal jobbak voltunk szerintem is, igaz hogy a spori kicsit ellenünk fújt, de ezen hamar túltettük magunkat, higgadtak maradtunk és sikerült győzni. Az idegenbeli mérkőzésre is bizakodva megyünk.

Végig igazi motorja voltál a csapatnak, nagyon sokat mozogtál, cseleztél és jól hoztad helyzetbe társaidat. Mennyire vagy elégedett a saját teljesítményeddel?

LAKATOS KRISZTIÁN: Szerintem a szezonban most játszottam a legjobban, de még remélem, hogy tudok fejlődni.

Mennyire nyomhatta rá a mai játékotokra a bélyegét a nagy tét, hiszen ha ezt a párharcot megnyeritek továbbjuttok az első osztályba. Jelentett ez plusz nyomást számotokra?

LAKATOS KRISZTIÁN: Igen, sokat, ami az elején még meg is látszott a játékunkon, de aztán már csak a játékra figyeltünk és minden jól alakult.

A végére érezhető volt, hogy elfáradtatok, mert azért nagyon nagy iramot diktáltatok ill. kemény sorozatterhelésben vagytok. Neked például begörcsölt a lábad is, amiben nagyon sportszerűen egy vendégjátékos sietett a segítségedre.

LAKATOS KRISZTIÁN: Igen, elfáradtunk, de a végén is próbáltunk még gólt rúgni, hogy idegenbe jobb gólkülönbséggel mehessünk.

Mit várhatunk a visszavágón tőletek?

LAKATOS KRISZTIÁN: Győzelmet!

170615_SVF-Komarom_U14-9Lakatos Krisztián a Komárom ellen is bizonyított

Válasz írása