Hírek

“PUTNOKFC.HU A HÍREK OTTHONA”

KUPADÖNTŐ: VASAS FC – FERENCVÁROSI TC

Szombaton eldőlt, hogy a Videoton legyőzésével (1-0) 24 év után a Budapest Honvéd lett az NBI idei bajnoka, aminek a tagjai között ott van Putnok büszkesége, Koszta Márk is. Ma este viszont az is kiderül, hogy a Magyar Kupát ki emelheti magasba 2017-ben, 19 órától rendezik a finálét, amelyben a bajnokság 3. és 4. helyezettje, a Vasas FC és a Ferencvárosi TC csaphat össze. Mint ismeretes a Putnok FC a 2016/17-es kupasorozatban egészen a 8. fordulóig jutott, miután előbb az NBIII-as Méhkeréket (2-0), majd a Megyei I. osztályban szereplő Turát (2-1) is legyőzte. A 8. fordulóban borsodi rangadót rendeztek, a Diósgyőri VTK látogatott a Várady Béla Sportközpontba és győzött is 4-1 arányban, mellyel mi búcsút inthettünk a sorozatnak, ők viszont egészen a legjobb 16-ig meneteltek. 

Visszatérve a mai döntőre, a Sajóvölgye Focisuli ifjú titánját, a kapusposzton remeklő, az U17-es csapatot erősítő Galambvári Gergőt kérdeztük meg mit vár a 19 órától kezdődő mérkőzéstől, melyet az M4Sport élőben közvetít.

kupabelso

Ma este rendezik a Labdarúgó Magyar Kupa 2016/17-es szezonjának döntőjét, amelyben a Vasas a Ferencvárossal csap össze. Számodra mennyire meglepő, hogy ez a két klub játszik a fináléban? Mit gondolsz melyik csapat zsebelheti be a trófeát és miért? Eldőlhet a cím sorsa a rendes játékidőben esetleg tizenegyesek is lehetnek? Egy konkrét tippet is adnál esetleg?

GALAMBVÁRI GERGŐ: Egyáltalán nem meglepő számomra, mert mindkét csapatot nagyon jó játékosok alkotják és a bajnokságban is jól szerepeltek. Úgy gondolom, hogy a Ferencváros fogja elhódítani a kupát, mert szerintem jobb fizikai állapotban vannak és felkészültebbek lesznek a döntőre, mint a Vasas. A rendes játékidőben fog eldőlni a mérkőzés, amelyen a Fradi nyer 3-1-re.

18834665_446265735749002_641528656_n

 

Válasz írása