Hírek

“PUTNOKFC.HU A HÍREK OTTHONA”

KOSZTA PÉTER

Tegnap nyilvánosságra hozták, hogy az NBIII 2017/18-as bajnokságában a benevezett csapatok mely csoportokba nyertek besorolást. A honlapunkon mi is részletesen áttekintettük a csoportok beosztását, de kíváncsiak voltunk arra is, hogy a Putnok FC vezetőedzője mit szólt mindehhez.

Mit szólsz az NBIII 2017/18-as bajnokságának csoportbeosztásaihoz, ezen belül a Keleti csoport résztvevőihez?

Koszta Péter másolata

KOSZTA PÉTER: A mi csoportunkról tudok főleg beszélni. A tavalyi évben 18 csapatos volt a csoportunk, köztük sok pesti csapat. Most több a vidéki klub, jó messze is kell utaznunk majd, például Füzesgyarmatra is. Talán az lesz a leghosszabb túránk. Azt nem igazán tudom, hogy az erőviszonyok hogy fognak alakulni. Egyedül az átigazolások hírekből lehet informálódni, amik az nb3-as hírportálokon megjelennek. Meglátjuk majd a bajnokság közben, hogy az ellenfelek milyen játékerőt képviselnek, fel fogjuk őket térképezni.
A “régi” csapatok közül is sokaknál elég drasztikusan változott a keret, van ahol 7-8 ember érkezett és ugyanennyi ment el. Az idei év sem lesz könnyű szerintem, hasonló erősségű csapatok lesznek. Elment a csoportból a Kazincbarcika, ők elég komoly játékerőt képviseltek. Jött helyettük a Cigánd, majd kiderül, hogy milyen kerettel vágnak neki a bajnokságnak, de ők is nagy átalakuláson mennek át. A Jászberény és a Monor valószínűleg idén is a feljutásban gondolkodik, Tállyán is változások voltak. Mi nagyjából maradunk a tavalyi keretnél, ahogy a Nyírbátor is, náluk is csak két-három változást láttam eddig. A Balassagyarmat elég jó játékerőt fog képviselni ahogy a neveket látom, a Füzesgyarmat is sok új igazolással rendelkezik.
Mindenki próbálkozik, hogy erősítse a keretét. Sokkal erősebb bajnokságot nem várok, mint az előző volt, de ahhoz hasonlót mindenképpen. Az idén kevesebb meccset kell majd játszanunk, 34 forduló helyett csak 30-at, ami azért nehézséget jelent, kevesebbet hibázhatunk…

Füzesgyarmat

Válasz írása