Hírek

“PUTNOKFC.HU A HÍREK OTTHONA”

KÖNNYED VASAS SIKER A FELKÉSZÜLÉSI MECCSEN

A fővárosban folytatta téli felkészülését a Putnok FC együttese, a stadionunk névadójának korábbi csapata, a Vasas otthonában. Rég nem volt rá példa, hogy élvonalbeli gárdával találkozzunk edzőmérkőzés keretében, ezért is volt megtisztelő, hogy a mai napon erre sor kerülhetett. Ezúton is köszönjük a lehetőséget a piros-kék klubnak.

A Fáy utcai műfüves edzőpályán megrendezett mérkőzésen tavaszi napsütés fogadta azt a közel száz nézőt, akik kíváncsiak voltak a találkozóra. Az első, kapura veszélyes támadást még mi könyvelhettük el, aztán viszont sok babér már nem termett számunkra. Vida Máté már a 7. percben vezetést szerzett a Vasasnak, de az csak a kezdet volt. A 36. percben duplázott a Vasas játékosa, de a két gólja közé is jutott egy harmadik, ami Ádám Martin nevéhez fűződik. A játékrész végeredményét Felix Burmeister a fejesgóljával állította be.

A szünetben mindkét fél cserélt, de a játék képe mit sem változott, csupán a gólszerző személye. A csereként pályára lépő Ievgen Pavlov hat perc alatt hatra növelte a Vasas góljai számát. Ezt követően kissé összeszedtük magunkat, a korábbihoz képest lényegesen több alkalommal jutottunk el a hazai kapuhoz, de igazán nagy lehetőséget nem tudtunk kidolgozni. A 86. percben aztán csak megtört a jég, egy tetszetős putnoki támadás végén a jobbról érkező Madarász János beadásra Czető Márk érkezett jó ütemben a hosszú oldalon és közelről bevette Lubos Kamenar kapuját. Az utolsó szó jogán a Vasas is “megszólalt”, a 7-1-es végeredményt a kék-piros mezesek válogatott játékosa, Hangya Szilveszter állította be.

VASAS FC – PUTNOK FC 7-1 (4-0)

Vasas: Kamenár – Burmeister F., Benes, Ristevski – Egerszegi, Vida, Berecz, Hangya – Barczi, Ádám, Remili.
Cserék: Nagy, Vaskó, James, Laczkó, Szivacski, Pavlov, Ferenczi.
Vezetőedző: Michael Oenning

Putnok FC: Málik – Bodnár, Gál Sz., Nyisalovits, Czető, Zimányi Á., Balogh, Kemény, Madarász, Tóth, Fehér. Cserék: Katona, Illés, Gál B., Zimányi A.
Vezetőedző: Koszta Péter

IMG_2959

Válasz írása