Hírek

“PUTNOKFC.HU A HÍREK OTTHONA”

KIVÁLÓ FOCI: PUTNOK FC – ÓZDI FC 4-1

A Borsod Megyei I-es labdarúgó bajnokságot 11 ponttal vezető Ózdi FC-vel játszottuk a következő felkészülési mérkőzésünket a Sajóvölgye Focisuli műfüves pályáján. Bár “csak” edzőmérkőzés volt, mégis közel 100-an voltak kíváncsiak a szomszédvárak csatájára.

A 11 órás kezdéssel megrendezett találkozón Koszta Péter több játékosára sem számíthatott a mai napon, többen betegek vagy épp kisebb sérüléssel bajlódnak. Nem léphetett pályára Zimányi Ádám, Czető Márk, Bene Attila, Csicsvári Milán és Dan-Marius Constantinescu sem. A Sajóvölgye ifistái közül Takács Tamás és Lovasi Dávid.

Az elmúlt időszakban öt játékos igazolt el a csapattól, természetesen már ők sem játszottak a mai napon. Legalábbis nem a Putnok színeiben. Varga Márkó után Bodnár Dominik, Mezőssy Levente, Fülöp Gergő, Süttő Attila és Madarász János is máshol folytatja pályafutását.

Az első félidő elején kicsit az Ózd nyomott, de szép lassan átvettük a játék irányítását, sőt a bal szélen jól elfutó Vajda Roland a támadásunk végén kilőtte a rövidet. Az ellenfél leginkább az általunk “elhullajtott” labdákból próbált gyors kontrákkal a kapunkig jutni illetve Bogáti Péter távoli lövései jelentettek veszélyt a kapunkra. Az első gólunk szerzője a második találatunknál a gólpasszt jegyezte, Vajda Roland beadását Lajkó Csanád lőtte az Ózd kapujába.

20190202_122617

A szünet után Koszta Péter becserélte a kispadon helyet foglaló fiatalokat, így Elek István, Pogonyi Dominik, Magyar Máté, Jobbik Mátyás és Szilágyi Viktor is bizonyíthatott, sőt bizonyított is. A csapat játékán egyáltalán nem látszott meg, hogy Koszta mester megbontotta együttesét, a fiatalok és a pályán maradó “alapemberek” jól működtek együtt a pályán, lendületes játékkal, időnként szemet gyönyörködtető megoldásokkal jutottak el az ellenfél kapujáig. Az utolsó húsz percben Pogonyi Dominik kiváló átadásából Vajda Roland ismét betalált, majd Magyar Máté harcosságának és jó beadásának köszönhetően Katona Bence is gólt szerzett. A végjátékban a szépítés összejött az Ózdnak, Pataki Roland szép lövést eresztett a jobb alsóba.

A télen újabb igazolásokkal erősítő Ózd kiváló ellenfélnek bizonyult, a játékerejük alapján remek együttest alkotnak és a velük lejátszott mai találkozó nagyban segítette csapatunk felkészülését.

Folytatás egy hét múlva, a Tállya ellen.

PUTNOK FC – ÓZDI FC 4-1 (2-0)

Putnok FC: Egyed B., Tóth Sz., Nyisalovits D., Mahalek M., Vajda R., Illés R., Timkó I., Csirszki M., Szilágyi Sz., Lajkó Cs., Katona B.
Cserék: Elek I., Magyar M., Jobbik M., Pogonyi D., Szilágyi V.
Vezetőedző: Koszta Péter

Ózdi FC: Fodor A., Madarász J., Marczis M., Tönkő R., Szemere N., Bogáti P., Pataki R., Sóskúti B., Tóth G., Bocsi B., Keményffy M.
Cserék: Csák K., Kozma B., Gál B., Danyi P., Zöllei T., Agócs T., Győri A., Ribarics R., Berki Z., Nagy D.
Vezetőedző: Zoran Kuntic

Gólszerzők: Vajda Roland (2), Lajkó Csanád, Katona Bence

20190202_121108A putnoki tősgyökeres szurkolók ma sem hagyták cserben a csapatot

Válasz írása