Hírek

PUTNOKFC.HU

Kisvárdára utazunk…

Elérkeztünk az NBIII labdarúgó bajnokság hajrájához, hiszen a bajnoki pontvadászatból mindössze 3 forduló maradt. A küzdelemsorozat 36. fordulójában nem kisebb feladat vár a csapatra, mint hogy megpróbáljon pontot, pontokat szerezni Kisvárdán.

Egyvalami biztos, nem lesz egyszerű. A Szabolcs megyei alakulat ugyanis az utóbbi 5 fordulóban nem talált legyőzőre, sőt hibátlan mérleggel még pontot sem veszítettek. 35 kör után jelenleg 61 ponttal a tabella 6. helyét foglalja el a Kisvárda csapata, esetleges győzelmükkel pedig ha szerencsésen alakulna számukra a forduló, akár a 4. helyre is előre léphetnének.

Ami a Putnokiakat illeti mondhatni mi is “lendületben” vagyunk, hiszen utóbbi két összecsapásunkon győztesen vonulhattunk le a pályáról a mérkőzés után. Ez és a tabellán jelenleg elfoglalt 14. (bennmaradó) helyünk talán adhat olyan önbizalmat, hogy sikerülhet értékes pontot, pontokat szereznünk aktuális ellenfelünk otthonában.

A Kisvárda Master Good II – Putnok FC találkozót május 16-án 18:00-tól rendezik a Várkerti Stadionban. A találkozót Gál Péter játékvezető dirigálja, asszisztensei Kovács Brankó Krisztián és és Bencze András lesznek.

Hajrá Putnok!

Leave a Reply