Hírek

“PUTNOKFC.HU A HÍREK OTTHONA”

KISS JÓZSEF: AZ 1-5. HELY VALAMELYIKE LEHET A CÉLKITŰZÉS

Két fordulót már a hátunk mögött tudhatunk a 2017/18-as NBIII-as bajnokságból, ráadásul két győzelemmel a tarsolyunkban készülhetünk a hétvégi bajnoki mérkőzésre. A Putnok FC szakmai munkáját Koszta Péter vezetőedző és Zabos Attila pályaedző mellett egy kiváló kapusedző, Kiss József végzi a csapatnál. Az Ő neve ismerősen csenghet a szurkolók fülében, mivel korábban már dolgozott Putnokon.

Hogy kicsit jobban megismerjük, bemutassuk, készítettünk vele egy interjút.

Kiss József kapusedző

A 2017/18-as bajnoki idényben Te leszel a Putnok FC csapatának kapusedzője, ami azt jelenti, hogy Koszta Péter vezetőedző és természetesen a kapusok munkáját fogod segíteni. Mennyire jelent ez számodra nagy kihívást?

KISS JÓZSEF: Dolgoztam már NBI-es, NII-es felnőtt csapatoknál, sőt Putnokon is, így csak annyira jelent kihívást, hogy Peti munkáját hogy tudom segíteni.

Korábban már dolgoztál Putnokon, egészen pontosan mikor volt az? Milyen eredményeket ért el akkor a csapat?

KISS JÓZSEF: Két évig dolgoztam Putnokon, Földesi Karcsi és Őze Tibor volt a vezetőedző. Őze Tiborral akkor bajnokságot nyertünk és az osztályozót is sikeresen vettük, csak sajnos akkor a körülmények nem úgy alakultak, hogy vállalni tudjuk a másodosztályt.

Nemcsak a Putnok FC, de a Sajóvölgye Focisuli U19-es csapatának a kapusait is edzetted a felkészülés során. Mi a véleményed a kapusokról, sikerült őket megfelelően felkészíteni a szezonra?

KISS JÓZSEF: Igen, ilyen kapusokkal élvezet dolgozni, éhesek a sikerre és meg is tesznek mindent, hogy a maximumot hozzák ki magukból. Természetesen vannak hibák, de azon vagyunk, hogy ezeket kiküszöböljük, kijavítsuk és sikeres felnőtt kapusok legyenek.

Milyen előnyt jelenthet a közös munkában, hogy Egyed Balázst jól ismered és már korábban is dolgoztál vele együtt?

KISS JÓZSEF: Balázs, ha lehet így mondani az én kezeim alatt nőtt fel a DVTK-nál, ismerem az erényeit és hibáit is, amiből szerencsére kevesebb van. Már szinte félmondatokból megértjük egymást. A csapat sokat nyert vele, remélem húzóember lesz.

Mit vársz az előttünk álló NBIII-as szezontól? Mennyire lehetünk sikeresek, eredményesek a bajnokságban véleményed szerint?

KISS JÓZSEF: A játékosok döntő többségét ismerem, az én megítélésem szerint az 1-5. hely valamelyike lehet a célkitűzés.

Kiss József2

Válasz írása