Hírek

PUTNOKFC.HU

KEMÉNY MELÓ: HÉT NAP ALATT A HARMADIK MECCSÉT JÁTSSZA A CSAPAT

PUTNOK – DVTK II. : KINEK HOZ SZERENCSÉT A 13. FORDULÓ?

A Putnok FC eseménydús heti programja folytatódik, a múlt vasárnapi bajnoki és a szerdai kupameccs után a Diósgyőr tartalékcsapatát fogadhatjuk a 2020/21-es bajnokság 13. fordulójában. Azt nem tudjuk ki mennyire babonás a 13-as szám miatt, de reméljük nem a szerencsén fog múlni a szombati mérkőzés eredménye…

Putnok - DVTK II meccs 

A DIÓSGYŐR TARTALÉKCSAPATA LÁTOGAT HOZZÁNK

Sosem könnyű egy élvonalbeli csapat NBIII-as együttesével meccselni, de nemcsak azért, mert az első számú csapatból visszajátszók komoly hatással lehetnek a mérkőzés végkimenetelére, hanem azért is, mert tehetséges fiatalokkal kell felvenni a versenyt. Olyan jövőbeli reménységekkel, akik intenzív, magas színvonalú edzéseken, kiváló körülmények között edzhetnek és nem mellesleg olyan erőnléti állapotban vannak amivel a végsőkig ki tudnak tartani.

A holnapi ellenfél, a DVTK II. ugyan csak a bajnokság 19. helyén áll, de pontszámban egyáltalán nincsenek lemaradva a középmezőnytől. Ráadásul az utóbbi mérkőzéseken rendre nagyon szoros eredményt értek el, sokszor csak apróságokon múlt, hogy nem jött össze nekik a siker. Nem lesz tehát könnyű a szombati derbi, de muszáj olyan teljesítményt nyújtanunk amivel itthon tudjuk tartani a bajnoki pontokat.

DSC_0976
Mertse Ábel itt még pirosban, holnap már kékben


MÉG MINDIG SOK A SÉRÜLT, DE LESZNEK VISSZATÉRŐK

Bár még mindig vannak szép számmal hiányzóink, de két játékos, az eltiltását letudó Mertse Ábel és a combsérüléssel küzdő Csirszki Martin legalább visszatérhet a fedélzetre a holnapi meccs folyamán. Azt még nem tudni, hogy Fehér Balázs milyen összeállításban küldi pályára fiait, de azt igen, hogy edzőnk, a múlt heti kiállítása után, súlyos, 4 meccses eltiltást kapott, így Ő nem lehet ott csapatunk kispadján. Nélküle kell mindent megtenni a fiúknak a három pont megszerzése érdekében…

DSC_0203Csirszki Martin két hét után holnap újra ott lehet a pályán

JÁTÉKVEZETÉS

Játékvezető

A mérkőzés játékvezetője Tamási Patrik, segítői Gordos Árpád Mihály és Chikán Péter lesznek.

Szabályváltozás


A 13. FORDULÓ PROGRAMJA

10 mérkőzés helyett csak 8-at játszanak le a Keleti csoportban, miután a Mezőkövesd-Zsóry FC II. – Sajóbábonyi VSE és az Eger SE – Füzesgyarmati SK mérkőzés elhalasztásra került.

 

 13. forduló jav

szlogen

Válasz írása