Hírek

“PUTNOKFC.HU A HÍREK OTTHONA”

KELETI TÚRA: ELKAPNÁNK A SÉNYŐ FRAKKJÁT

162394894_444675886817436_4900930031989366149_n

VASÁRNAP KIJÖN A LÉPÉS?

Pocsék rajtot vett csapatunk a 2020/21-es bajnokság tavaszi idényében, három találkozón három vereséget könyvelhettünk el. Legutóbb hazai pályán a BVSC-Zugló ellen bizonyultunk kevésnek, a 75. percig 1-1-re álltunk aztán háromszor is betaláltak a vendégek és sima 4-1-es sikert arattak.

Most vasárnap a tabella 8. helyén álló Sényőhöz látogatunk és ott kell megpróbálnunk eredményesen futballozni. Mind támadásban, mind védekezésben muszáj lesz feljavulnunk ha pontot, pontokat akarunk szerezni a szabolcsiak otthonában. Biztató jel, hogy Katona Bence egyre jobb formában játszik. A hosszú felépülés után visszatérő támadó három mérkőzésen kétszer is bevette az ellenfelek kapuját. Ugyanakkor a védekezésnek is össze kell állni főleg egy olyan rivális vendégeként, akik átlagosan két gólt lőnek meccsenként.

A Putnok FC a 20 csapatos bajnokság 18. helyén áll pillanatnyilag és ezzel a pozícióval még a Premier League-ből is kiesnénk, nemhogy az NBIII-ból, ahonnan 5 együttes biztosan búcsúzik a szezon végén, valamint a három csoport legrosszabb 15. helyezettje is (jelen állás szerint a 15. Tállya is kiesne). Három pontra vagyunk a bent maradást érő 14. helytől, de nem is ezzel kell most foglalkoznunk, a pontszerzésre kell koncentrálnunk! Így vagy úgy, de égetően szükséges elkezdenünk a pontgyűjtést mielőtt késő lenne…

DSC_0912


A SÉNYŐ SEM KEZDETT JÓL

Vasárnapi riválisunk sem kezdte jól az idényt, de legalább két pontot szereztek. A szezonnyitón kétszer is felálltak a Mezőkövesd tartalékcsapatával szemben és így egy pontot hazavittek a sereghajtó otthonából. A BVSC számukra is túl nagy falat volt, 5-1-es vereséggel tértek haza a Szőnyi útról, egy héttel ezelőtt pedig 1-1-et játszottak a tabella 5. Egerrel.

A Sényő évek óta a Keleti csoport egyik legstabilabb, legkiegyensúlyozottabb együttese akik ellen a topcsapatok is könnyen megégetik magukat. Erősségük, hogy a kötelező győzelmeket simán abszolválják, ami jól mutatja hogy milyen jól tudják érvényesíteni tudásbeli, képességbeli fölényüket. A csapat jó teljesítményéhez párosul a jól összeszokott edzőpáros, akik minden meccsre “kisütnek” valami jó taktikát.

Nézzük milyen várakozásokkal tekint a mérkőzés elé Imrő László és Fiumei Viktor:

162693914_2959774920932911_4809736810512026322_oFotó forrása: www.facebook.com/senyofc

Általában jó meccseket játszunk velük, ez reméljük vasárnap is így lesz, de abban is bízunk, hogy most a végén mi örülhetünk.


JÁTÉKVEZETÉS

Játékvezető

A Sényő-Putnok bajnoki mérkőzést Tóth Tamás vezeti, segítői Kövér Tamás és Vilmányi Simon lesznek.


A 25. FORDULÓ MÉRKŐZÉSEI

Több olyan találkozót is rendeznek a hétvégén melynek végkimenetelét nehéz előre megtippelni. A forduló rangadója a kiváló formában játszó Balassagyarmat és a tabella 2. Jászberény összecsapása lesz. Kíváncsian várjuk mire megy egymással a Kisvárda II. és a Tiszaújváros, valamint a Cegléd és a DVSC II. Kiesési derbi is lesz, a Mezőkövesd II. – Hatvan meccs eredménye a Putnok szempontjából is fontos tényező.

25. forduló

Az őszi odavágók eredményei:

6. forduló er

Válasz írása