Hírek

“PUTNOKFC.HU A HÍREK OTTHONA”

KEDDEN INDUL A FELKÉSZÜLÉS

Az NB3 tavaszi szezonja ugyan csak március 3-án kezdődik, a Putnok FC csapata azonban már jövő hét kedden megkezdi felkészülését az előttünk álló fordulókra. A csapat Koszta Péter irányításával január 15-én tartja a 2019-es év első edzését. A Putnok FC játékosai heti 4 illetve 5 tréningen vesznek majd részt, a program azonban természetesen idén is számos edzőmeccsel egészül majd ki.

Januárban két felkészülési mérkőzést játszik a csapat, elsőként 26-án, szombaton fogadjuk a szintén az NB3 Keleti csoportjában szereplő Termálfürdő FC Tiszaújváros csapatát, ezt követően pedig 31-én csütörtökön a Rimaszombat ellen lépünk pályára.

Naptár 2019. január

Februárban sűrűsödik a felkészülés programja, hiszen összesen hat mérkőzésen méretteti meg magát Koszta Péter alakulata. Másodikán szombaton a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei első osztályú bajnokság éllovasát, az Ózdi FC-t fogadjuk, 9-én szintén szombati napon a Tállya csapata látogat Putnokra, 13-án a Borsod Megyei I. osztály meghatározó együttesét a Hidasnémetit látjuk vendégül, 16-án a velünk egy csoportban szereplő Eger SE-t, majd 20-án szerdán a Nyírbátori FC-t fogadjuk. A felkészülési időszakot egy idegenbeli mérkőzéssel a DEAC otthonában fejezzük be 23-án szombaton.

Naptár 2019. február

A mérkőzések pontos helyszínét és kezdési időpontját a későbbiekben közöljük.

Válasz írása