Hírek

“PUTNOKFC.HU A HÍREK OTTHONA”

JÚLIUS 9-ÉN KEZD A PUTNOK FC

Már csak egy hétig tart a nyári szünet a Putnok labdarúgói számára, ugyanis július 9-én, hétfőn megkezdik a felkészülést a 2018/19-es bajnoki szezonra.
A szokásoknak megfelelően felkészülési mérkőzéseket is játszik majd a csapat, a tervek szerint összesen öt ellenféllel.

Edzőmeccsek-1


Sok idő nem maradt a játékosoknak a feltöltődésre, miután az előző évad június 3-án zárult le és augusztus 4-én már indul is az új idény. A 2018/19-es bajnokság zárófordulójára 2019. június 2-án kerül sor. Az elmúlt szezonhoz képest azért kezdenek a csapatok egy héttel korábban, mert a Magyar Kupa 6. fordulóját, amikor az összes NB-s csapat (a tartalékcsapatokat kivéve) bekapcsolódik a sorozat küzdelmeibe, a szeptember 22-23-i  hétvégén rendezik meg. A kupa további fordulóit már szerdánként tartják.

A bajnoki versenykiírás értelmében ugyanúgy három csoportban (Kelet, Nyugat, Közép) zajlanak majd az NBIII küzdelmei. Egy-egy csoportba 16 csapat nyer besorolást a területi elvek és egyéni kérések figyelembevételével. Nem nagy meglepetés, hogy a Putnok FC ezúttal is a Keleti csoportban fog szerepelni, ahol jó eséllyel a megszokottnál is több vidéki együttessel, köztük egy újabb borsodi gárdával, a Sajóbábonnyal is játszhat majd.

Íme a potenciális ellenfelek listája:

DVTK II. (Borsod)
FC Tiszaújváros (Borsod)
Tállya KSE (Borsod)
Sajóbábony (Borsod)
Cigánd SE (Borsod)
Nyírbátori FC (Szabolcs)
Sényő -Carnifex FC (Szabolcs)
Füzesgyarmati SK (Békés)
Debreceni EAC (Hajdú)
Gyöngyösi AK (Heves)
Eger SE (Heves)
Salgótarjáni BTC (Nógrád)
Szolnoki MÁV (Jász)
Jászberényi FC (Jász)

Mivel még egy csapat szükséges a 16-os mezőny feltöltéséhez, nézzük a mi véleményünk szerint ki kerülhet még Keletre:

ESMTK
BKV Előre
Bp. Honvéd II.
Rákosmente
Dabas
Szeged 2011
Csepel

A Magyar Labdarúgó Szövetség 2018. július 11-én készíti el az NBIII csoportbeosztását és sorsolja a fordulók párosításait. Ennek eredményéről természetesen beszámolunk olvasóink felé.

Válasz írása