Hírek

“PUTNOKFC.HU A HÍREK OTTHONA”

IZMOSODIK A PUTNOK KERETE, ÍME AZ 5 ÚJABB IGAZOLÁS

A kora délutáni bejelentések után újabb öt játékos hivatalos átigazolását adhatjuk hírül. 

Előző cikkünkben közzétettük, hogy 10 labdarúgót igazolt a Putnok FC, ám közülük csak három, Csicsvári Milán, Varga Márkó és Dan-Marius Constantinescu szerződtetését nevesítettük. Most újabb öt labdarúgó kilétére derül fény, akik úgy döntöttek, Putnokon folytatják pályafutásukat.

A GÓLVÁGÓ

Egyszerűen nem tud minket hosszú távon itt hagyni Bene Attila, aki harmadszor is a Putnok játékosa lett. A szurkolók körében nagy népszerűségnek örvendő villámgyors támadó ismét gólokkal járulhat hozzá a Putnok FC jó szerepléséhez. Ráadásul az előző két bajnoki idényben Kazincbarcikán futballozó játékos megfelelő rutinnal, sok tapasztalattal is rendelkezik, ami jól “jövedelmezhet” csapatunknak.

Attila 112 másodosztályú bajnoki mérkőzést játszott eddigi pályafutása során, az edzőmérkőzéseken örömmel fedezhettük fel, hogy remek formában van, a küzdeni akarás, a magas szintű motiváció megvan, számára nincs elveszett labda, gólérzékenység annál inkább!

Bene AttilaJo

A CSICSERGŐ KAPUS

Nem is emlékszünk már arra, hogy mikor védte ilyen magas hálóőr a Putnok kapuját. Nos a 2018/19-es idényben a 196 centire nőtt Fülöp Gergőre hárul ez a szerep. A 23 éves kapus nem ismeretlen a számunkra, hisz egy évvel ezelőtt még a KBSC játékosa volt, sőt bajnoki címet is nyert a Barcikával. Az előző idény első felét a Rákosmenténél töltötte, majd onnan az NBII-es Nyíregyházához vezetett az útja. Ott sok feladatot nem kapott, így mindenképpen váltani akart és annál jobb helyre nem is kerülhetett volna, mint ahol most van, a Putnok FC-nél.

Minden adottsága adott, hogy Fülöp Gergő a csapat védelmének biztos pontja legyen és most már azt is tudjuk róla, hogy a magassága ellenére könnyedén mozgó, párducként vetődő kapus a mérkőzések közben nemcsak a társait irányítja a kapujából, de imád társalogni a játékvezetőkkel is….

Fülöp GergőJo

A MEGÁLLÍTHATATLAN

A KBSC-től érkező játékosok sorát Tóth Szabolcs folytatta, aki Dan-Mariussal egyszerre csatlakozott a Putnok keretéhez. Szabolcs már Rimaszombatban is pályára lépett az edzőmérkőzésen, ahol nemcsak játékával, de új frizurájával is felhívta magára a figyelmet (egy lökésnél a pálya melletti térkőre esett, ami szépen leborotválta a haját egy szakaszon). A jobb szélső védő egy kezén meg tudja számolni csapatai számát, hisz a Bőcs, a Tállya és a KBSC után a Putnok mindössze a negyedik csapata. Nem kérdés, hogy pályafutása eddigi csúcsát a Barcikánál eltöltött egy év volt, 38 mérkőzésből 29-en magára ölthette a kék-sárga mezt.

Egyértelmű erősítést jelent a rendkívül harcos, akaratát 10-ből 9-szer végigvivő és a támadásokat is jól segítő játékos leigazolása, akit jelenleg ugyan kisebb sérülés hátráltat, de annál keményebb fából faragták, hogy sokáig nélkülöznünk kelljen.

Tóth SzabolcsJo

AZ AKADÉMISTA

Az új igazolások között másodikként érkezett Putnokra Mezőssy Levente. A diósgyőri nevelésű 20 éves támadó a Puskás Akadémiától igazolt hozzánk. A Puskás II. együttesével a harmadosztályban futballozott az előző idényben, amely a Nyugati csoport előkelő 4. helyén végzett. Levente az elmúlt két évben 25 NBIII-as bajnokin csillogtathatta tehetségét. A Putnok színeiben a KBSC elleni edzőmeccsen mutathatta meg először, hogy mire képes, azon a találkozón gólt és kapufát is lőtt.

Az egész biztos, hogy az öltöző nem tőle lesz hangos, de abban reménykedünk, hogy a Putnok szurkolótábora annál inkább, amikor Levente szétbombázza az ellenfelek kapuját. Az alacsonyabb termetű játékos jól használja ki sebességét és ha lendületbe jön nehezen érik utol, már csak erőben kell kicsit fejlődnie és gond egy szál se.

Mezőssy LeventeJo

A LEGGYORSABB IGAZOLÁS

Azt még nem tudtuk megtapasztalni, hogy a pályán mennyire gyors játékos Mahalek Marcell, az viszont tény, hogy a nyári szerzemények közül őt sikerült a leggyorsabban (legrövidebb időn belül) leigazolni. A Diósgyőrben nevelkedett játékos pár év Honvédos kitérő után a 2012/13-as szezontól folyamatosan a DVTK-nál futballozott. Két évvel ezelőtt az élvonalban is bemutatkozhatott. Marcell elsősorban a belső védő poszton bevethető, de nem idegen számára a középpálya sem.

Nem épp a legkellemesebb találkozás volt az utolsó, amikor láthattuk őt a Várady Béla Sportközpontban játszani, hisz akkor a DVTK II. brutál erős kezdőjében Ő is helyet kapott, így részt vett a Putnok FC 4-0-ás “ünnepélyes kiütésében”. 🙂 Most viszont már nálunk fog játszani, sőt ebben az idényben segíthet visszavágni korábbi csapatának. Nagy érdeklődéssel várjuk a bemutatkozását, amire már csak bajnoki mérkőzésen kerülhet sor… 

Mahalek MarcellJ

Válasz írása