Hírek

PUTNOKFC.HU

Ismét egy dobogós ellen – Hajdúszoboszlóra utazunk a 9. játéknapon

Szeptember utolsó hétvégéjén már a 9. forduló kerül megrendezésre az NBIII Keleti csoportjában. Csapatunk számára már nem ismeretlen a helyzet, hogy aktuális ellenfelünk épp a tabella valamelyik dobogós helyén tanyázik és bizony nincs ez másképp ezúttal sem, hiszen a 20 megszerzett ponttal a harmadik helyen álló Aqua-General Hajdúszoboszló együtteséhez látogatunk.

Felvezetésként talán annyit, hogy hétvégi ellenfelünkkel a nyári felkészülés folyamán már volt szerencsénk találkozni, a CISE Kupa keretein belül sikerült őket 2-1 arányban legyőzni.

Azóta azonban teljesen más képet fest a fürdővárosi alakulat, akik 8 lejátszott mérkőzés után még veretlenek a bajnokságban (6 győzelem, 2 döntetlen), támadójuk Máté János pedig jelen pillanatban holtversenyben vezeti a bajnokság góllövő listáját.

Ismét nem ígérkezik tehát könnyű feladatnak a három pont begyűjtése, de a Putnok FC labdarúgói számos alkalommal bizonyították már, hogy senki nem mehet biztosra ellenük.

Egy ki-ki mérkőzésre számítok, ami után győztesen kell elhagyjuk a pályát. Nem lesz könnyű feladat, mert a Hajdúszoboszló veretlenül, a dobogón foglalja el a helyét a tabellán. Az elmúlt két bajnokin végre gyűjtögettük a pontokat, ezt szeretnénk most is folytatni és lépegetni előre a tabellán.” – mondta el honlapunknak Szala Ákos vezetőedző a heti felkészülés során.

A csapat mentalitása, hozzáállása és mérkőzésen nyújtott teljesítménye a kezdetektől fogva magas színvonalú és az utóbbi időszakban, ahogy vezetőedzőnk fogalmazott ez már pontokban is megmutatkozik. Játékosaink a hétvégén is mindent megtesznek azért, hogy ez a tendencia folytatódjon. Fiatal támadónk, Nagy Zsolt bizakodó az összecsapást illetően.

A Hajdúszoboszló ellen is arra számítok amit eddig láttam, amióta idejöttem. Ugyanaz az akaraterő legyen mint eddig, minél több pozitív típusú kommunikációval a pályán, mindenkinek tudva mi a feladata.

Aqua-General Hajdúszoboszló – Putnok FC

2021.09.26. 13:30

Hajdúszoboszló

A találkozó játékvezetője Mencsik László, segítői László István Sándor és Pogonyi Ferenc lesznek.

Leave a Reply