Hírek

“PUTNOKFC.HU A HÍREK OTTHONA”

IGAZI ERŐFELMÉRŐT JÁTSZUNK – SZOMBATON A DEAC LÁTOGAT HOZZÁNK

Az előttünk álló hétvégén, egészen pontosan szombaton délelőtt 11 órától az NBIII Keleti csoportjának 2. helyezettjével játszunk felkészülési mérkőzést.

Ismerve a DEAC céljait, játékoskeretét és őszi produkcióját nem kérdés, hogy egy igazi erőfelmérőre kerül sor a hajdúságiak ellen. Szombaton megláthatjuk hol tartunk két héttel a tavaszi rajt előtt és vélhetően a támadásépítések mellett a védekezést is gyakorolhatjuk a 90 perc során. Nagyon hasznosak, ezáltal fontosak ezek a felkészülési mérkőzések amelyek nagyban szolgálják csapatunk fejlődését, formába lendülését.

Az eredeti tervekkel ellentétben a DEAC gárdájával is a Sajóvölgye Focisuli műfüves pályáján játszunk majd, a füves pályák jelenleg még játékra alkalmatlanok.

DSC_0395

A Várady Béla Sportközpont sem marad foci nélkül a hétvégén, hisz vasárnap délután a KBSC egy igazi patinás csapatot, a Vasas FC-t fogadja az egykori nagyhírű labdarúgójáról, a Várady Béláról elnevezett sportpályán. A hírek szerint a piros-kék szurkolók egy része veszi a fáradságot és elutazik a mérkőzésre, így a hangulat akárcsak tavaly ezúttal is kiválónak ígérkezik…

86975228_2979029092141255_6025542565976080384_o
Fotó: facebook.com/kbscfc

 

Válasz írása