Hírek

“PUTNOKFC.HU A HÍREK OTTHONA”

IFJÚ TEHETSÉGEK A PUTNOK FC-NÉL: TAKÁCS TAMÁS

Koszta Péter a Putnok FC vezetőedzője, valamint a Sajóvölgye Focisuli szakmai vezetése és az U19-es csapat edzője, Zabos Attila közösen választottak ki hat tehetséges fiatalt, akik számára az NBIII-ban szereplő Putnok FC kiváltotta a kettős versenyengedélyét, ami azt jelenti, hogy ők hatan nemcsak a Sajóvölgye Focisuli U19-es csapatában, de a Putnok FC felnőtt csapatában is bizonyíthatnak.
Egyikük, a középpályán bevethető Takács Tamás azon túl, hogy július elejétől együtt csinálta végig a felkészülést a felnőtt csapat tagjaival, több alkalommal is játszhatott a Putnok FC felkészülési mérkőzései során. A teljesség igénye nélkül szerepet kapott a Tállya, az Edelény, a Felsőzsolca és az Ózd elleni találkozókon. Láthatóan technikás játékosról van szó, aki nem véletlenül került be a hat labdarúgó közé és bár tehetsége nem kérdéses, de társaihoz hasonlóan még fejlődnie kell elsősorban fizikálisan. A szorgalmával és a futballhoz való hozzáállásával nincs gond, így kikövezett útja lehet egy szép karrier felé.
Mi neki is drukkolunk, de most elsősorban az utóbbi időszakkal kapcsolatban tettünk fel neki kérdéseket.

Takács Tamás

Te is egyike vagy azoknak a Sajóvölgyés játékosoknak, akik kettős igazolással a Putnok FC színeiben is lehetőséget kaphatnak egy-egy bajnoki vagy kupamérkőzésen. Mit jelent ez számodra?

TAKÁCS TAMÁS: Nekem ez nagyon sokat jelent, szeretnék minél hamarabb és minél magasabb szinten játszani és ez a lehetőség közelebb visz az álmom eléréséhez!

A felkészülést a nagy csapattal csináltad végig július elejétől. Mennyire volt nehéz ez az időszak? Hogy tetszettek az edzések?

TAKÁCS TAMÁS: Igen, az első hét az elég kemény volt, mert ilyet utánpótlásban még nem csináltunk, de utána már felvettük a ritmust és nem volt vészes. 🙂 Nekem nagyon tetszettek.

Mi az amit a leghasznosabbnak gondolsz ezeken az edzéseken, ami a leginkább szolgálta a fejlődésedet?

TAKÁCS TAMÁS: Az egész felkészülést hasznosnak tartom, ebben megvolt minden ami kell egy játékosnak.

Több edzőmérkőzésen is lehetőséget kaptál Koszta Pétertől, így megtapasztalhattad kicsit milyen felnőttek ellen játszani. Mennyire volt nehéz helyt állni ezeken a meccseken? Te hogy látod mi volt az amiben úgy érzed jó voltál és miben kevésbé?

TAKÁCS TAMÁS: Igen! Eleinte nehéz volt mert nagyobb az iram és agresszívabbak a játékosok, mint az utánpótlásban, de a sok edzésnek köszönhetően a vége felé már fel tudtam venni a ritmust. Úgy érzem, hogy sokat futottam, labdákat szereztem és hasznosan játszottam a meccseken amelyiken lehetőséget kaptam. A pontatlanságom miatt érzem kevésbé jónak magam.

160514_SVF-Kisvarda_U17_U19_BJ-312016. május 14-én Ő rúgta a negyedik gólt a Kisvárdának (Sajóvölgye Focisuli – Kisvárda 7-0)

 

 

Válasz írása